De nieuwe Chateau Calypso

kampeerzaken.nlChateau introduceert op de zojuist geopende Kampeer & Caravan Jaarbeurs een caravan die vooruitloopt op de nieuwste trends: de Calypso. De Chateau Calypso combineert een slimme indeling met de sfeer van zon, zee en strand. De frisblauwe striping geeft de caravan een opvallend, fris uiterlijk. Ook het interieur bekent kleur met een vrolijk blauwe bekleding en warme houttinten.

 De Chateau Calypso is leverbaar in vier varianten: van compact tot extra ruim.
De Calypso is -zoals alle Chateau-caravans- voorzien van een ALKO-chassis met verlengde dissel voor een extra veilig weggedrag. Iedere Calypso is gebouwd op het platform van de Chateau Caratt. Dit rijdt makkelijker, bevordert de stabiliteit en voorkomt slingeren.
kampeerzaken.nlDaarnaast is de Calypso van alle gemakken voorzien. Uitgebreid kokkerellen is mogelijk dankzij het driepits kooktoestel van Dometic. De nieuwe koelkast, ook van Dometic, kan moeiteloos 80 liter aan. Het kleinste kamertje is ingericht met het gerief van Thetford-toilet. Op de minder warme dagen bewijst een Trumatherm verwarmingssysteem zijn diensten.
De profiel- en tentlijsten zijn uniek in caravanland. Alle Calypso’s zijn hiermee uitgerust. Daardoor zijn ze bestand tegen weer en wind. De vier uitvoeringen kunnen uitgebreid worden met de optiepakketten Safety en GT.
Meer info op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en op www.chateaucaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel