Coleman Journeymaster Pro: veelzijdige voortent voor avontuurlijke kampeerders

Coleman Journeymaster Pro Drive Away voortent voor buscampers

Coleman Journeymaster Pro: veelzijdige voortent voor avontuurlijke kampeerders

In de wereld van kamperen en buitenleven is flexibiliteit en veelzijdigheid steeds belangrijker. De mogelijkheid om je leefruimte snel en efficiënt uit te breiden is vaak zelfs een cruciale factor voor de moderne kampeerder.

Coleman heeft dit goed begrepen en presenteert de Journeymaster Pro-voortenten voor buscampers. De Journeymaster Pro-voortenten zijn niet alleen heel veelzijdig, maar ook heel makkelijk op te zetten en af te breken. Bovendien zijn ze vrijstaand, zodat ze kunnen blijven staan als je een ritje met de camper gaat maken.

Duurzaam en weerbestendig

Maar de Journeymaster Pro-voortenten, die we kunnen beschouwen als de opvolger van de Journeymaster Deluxe Air voortenten, zijn ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en weerbestendigheid. Ze zijn vervaardigd uit robuust materiaal dat uitstekend bestand is tegen de elementen en een lange levensduur heeft, waardoor deze voortenten een betrouwbare keuze zijn voor kampeerders die zich niet door weersomstandigheden willen laten tegenhouden.

BlackOut-slaaptent

Maar de Journeymaster Pro gaat verder dan alleen bescherming tegen het weer. Een van de meest opvallende kenmerken is de BlackOut-slaaptent, een innovatieve functie die tot 99% van het daglicht blokkeert. Dit is een ware zegen voor degenen die bijtijds naar bed gaan, uit willen slapen of ook overdag een keertje willen slapen. Bovendien zijn de Journeymaster Pro-voortenten ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en te demonteren, wat ze ideaal maakt voor reizigers die vaak van locatie veranderen.

“De Journeymaster Pro-voortenten zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort,” zegt een woordvoerder van Coleman. “Ze bieden kampeerders de mogelijkheid om hun leefruimte uit te breiden zonder in te boeten aan comfort of gemak.”

Ruimte

“Met de Journeymaster Pro-voortenten willen we kampeerders een flexibele en comfortabele oplossing bieden,” zegt de woordvoerder van Coleman. “Of je nu een weekendje weg bent of een langere reis maakt, deze voortenten zullen je kampeerervaring naar een hoger niveau tillen.”

Ook de ruimte die de Journeymaster Pro-voortenten bieden, verdient een speciale vermelding. Ze bieden voldoende ruimte voor meerdere personen om comfortabel te slapen en te ontspannen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die met het hele gezin of met een groep vrienden met de camper reizen. Kopers kunnen bovendien kiezen uit drie maten: M, L en XL, die alle geschikt zijn voor een dakgoothoogte van 180 tot 210 centimeter.

In onderstaande YouTube-video van Coleman, die nog de iets oudere Journeymaster Deluxe Air XL Driveaway Awning in actie toont, is goed te zien hoe eenvoudig het is om de voortent op te zetten en hoe effectief de BlackOut Bedroom-technologie is.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel