Coleman PEAK1-collectie moet inspireren tot avontuur en ontdekkingen in de buitenlucht

Coleman PEAK1-collectie

Coleman PEAK1-collectie moet inspireren tot avontuur en ontdekkingen in de buitenlucht

Coleman introduceert de nieuwe PEAK1-collectie, die ontwikkeld is om verder te gaan en meer te ontdekken, want soms is de reis op zich al de bestemming.

De nieuwe collectie is ontworpen voor enthousiaste kampeerders en buitensportliefhebbers en bedoeld om deze te inspireren om het meeste uit hun outdoor- en kampeeravonturen te halen.

Voor zwaardere weersomstandigheden

Jim Pisani, CEO van Newell Brands Outdoor & Recreation Business Unit, waar Coleman onderdeel van is: “In de afgelopen twee jaar zagen we een recordaantal mensen die voor het eerst gingen kamperen. Nu vertellen die kampeerders ons dat ze klaar zijn om hun outdooravonturen naar een hoger niveau te tillen. Daarom hebben we PEAK1 gecreëerd, een lijn tenten met lichtgewicht aluminium stokken die makkelijker in en uit te pakken zijn en bestand zijn tegen zwaardere weersomstandigheden die je misschien niet zo makkelijk ontwijkt als je verder weg gaat.”

WeatherTec Plus-systeem

De Coleman PEAK1-tenten zijn ontworpen met het WeatherTec Plus-systeem. Ze hebben een robuust aluminium frame dat bestand is tegen windsnelheden van meer dan 70 km/u, perfect om alles te weerstaan aan wat Moeder Natuur voor ons in petto heeft. ook van plan is. Ook een regenachtig klimaat is geen probleem, dankzij de waterdichte buitentent (2.000 mm waterkolom) en de kuipvormige vloer met getapete naden.

Vijf modellen

De nieuwe PEAK1-collectie bestaat uit 4- en 6-persoons koepeltenten voor mensen die met de auto opstap gaan, en uit speciale 1-, 2- en 3-persoons backpacking tenten voor kampeerders die de tent in de rugzak of fietstas meenemen. Daarnaast is er ook het nieuwe slanke doch krachtige 2-pits PEAK1 gascomfoor.

Like dit artikel
Tweet dit artikel