Coleman Premium familietenten

kampeerzaken.nlDe nieuwe reeks Coleman Premium familietenten bestaat uit stabiele en makkelijk op te zetten tunneltenten die tegen een stootje kunnen en dankzij het Pitch In One systeem eenvoudig kunnen worden opgezet.

 

De buitentent en binnentent zitten aan elkaar vast, het grondzeil is volledig geïntegreerd in de tent en komt aan de zijkanten van de grond af.  In 2010 breidt Coleman de Premium tenten uit de Mackenzie Cabin en Evanston.


 

Mackenzie Cabin

kampeerzaken.nlDe Mackenzie Cabin 4 en 6 zijn hoge tunneltenten met steile wanden voor respectievelijk 4 en 6 personen, met gescheiden slaapruimtes, een ruime leefruimte en voldoende hoofdruimte. De Mackenzie tenten zijn voorzien van een Cool Air doorgang met bevestigingsmogelijkheid voor een ventilator. Luifels aan de in- en uitgang bieden beschutting tegen de regen. Er is in het doek ook een afsluitbare opening voorzien om elektriciteitskabels doorheen te trekken.

 

Evanston

kampeerzaken.nlOok de nieuwe Evanston tenten zijn hoge tunneltenten voor 4 tot 6 personen. Ze hebben elk twee compartimenten voor respectievelijk 4 en 6 personen in een vis à vis indeling. Ook vinden we veel hoofdruimte, en de panoramische ramen bieden een royaal uitzicht en voldoende lichtinvalinstelbare lichthelderheid. Bij lichte buien kunnen de vensters onder negatieve hoek open blijven waardoor er nog steeds voldoende ventilatie mogelijk is.

 

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

Like dit artikel
Tweet dit artikel