Combi-Camp vouwwagens krijgen een vleugje Aart Kok

kampeerzaken.nlDe Varioluifels, die Aart Kok al sinds 1996 toe op zijn tenttrailers toepast, zijn nu ook leverbaar voor de Combi-Camp vouwwagens, die door deze facelift een veel meer tentachtige vouwwagen zijn geworden.

 

De definitieve versie van de Combi-Camp Varioluifel (op de beurs in Utrecht was een voorlopige versie te zien) is een kruising tussen de boogluifel van de Kampala en de Varioluifel van de Zambezi geworden.


 

kampeerzaken.nlDe nieuwe luifel biedt ook de voordelen van beide andere luifels: de afwezigheid van stokken onder de luifel geeft veel effectieve ruimte; de vormgeving met windhoeken geeft het beoogde tentachtige effect.

 

Omdat ook de driehoekige petluifel van de Combi-Camp voortent in de Varioluifel is doorgevoerd blijft ook het typische Combi-Camp design behouden.

 

Middels een vernuftig ontworpen koppelstuk kan de luifel zowel aan de voortent als aan de wagentent van de Combi-Camp worden bevestigd. De nieuwe luifel is vanaf februari leverbaar via de Combi-Camp dealers voor € 895,-, en is ook toe te passen op bestaande Combi-Camp vouwwagens.

Like dit artikel
Tweet dit artikel