Combi-Camp slaat nieuwe weg in

kampeerzaken.nlCombi-Camp behoort tot de oudste nog bestaande vouwwagenmerken in Europa. Het reeds jaren gebruikte systeem om de wagen in- en uit te klappen behoort nog steeds tot de snelste systemen, dat zonder haringen op elk terrein kan worden gebruikt. 

 

Na de overname van Combi-Camp door Aart Kok Adventure gaat er het nodige veranderen. Om de positie van Combi-Camp als producent van dè hightech vouwwagen in Europa te behouden en ook uit te bouwen zullen productinnovatie en dienstverlening worden ingezet.


 

Outdoor living in the future

Zo zullen de krachten o.a. met bedrijven als TenCate Outdoor Fabrics worden gebundeld. Samen met TenCate Outdoor Fabrics, leverancier van innovatief tentdoek, gaat Aart Kok Adventure in de komende tijd het thema ‘Outdoor living in the future’ stap voor stap uitwerken. Daarbij zullen moderne  technieken worden toegepast om tentdoek van nieuwe eigenschappen te voorzien die elke kampeerder aanspreken.

 

Een recente innovatie is het zelfreinigende effect van het tentdoek, maar in de toekomst kan ook worden gedacht aan zonnecellen en verwarmingselementen op of in het weefsel. 

   

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl
 

Zelfreinigend tentdoek

Combi-Camp is de eerste vouwwagen met gecoat tentdoek dat is voorzien van een “Super Hydrofoob Surface”. Niet alleen vuilafstotend, maar bovendien weerbestendig en duurzaam door de microporeuze acrylaat coating. Voor een maximaal zelfreinigend effect. Vuil zal zich niet gemakkelijk hechten aan het gecoate weefsel, waarna een lokale regenbui eventuele vuildeeltjes kan wegspoelen. Dit vernieuwde tentdoek uit de collectie ‘TenCate All Season Residential’ biedt bovendien een uitstekende klimaathuishouding. Condens wordt door het weefsel geabsorbeerd en tegelijkertijd is het doek ademend.

 

iQ Edition

De eerste Combi-Camp met de futuristische tent met intelligent doek zal op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in oktober 2011 worden geïntroduceerd, en zal de Combi-Camp iQ Edition gaan heten.
Like dit artikel
Tweet dit artikel