Combi-Camp vouwwagens gaat internationaal

Combi-camp IJslandREYKJAVIK – De vouwwagens van Combi-Camp zijn de wijde wereld aan het ontdekken. Het concept van een bed op wielen en een tent zonder haringen kan op veel plekken toegepast worden.

Het bedrijf achter de vouwwagens slaat nu zijn vleugels uit, onder meer naar IJsland en China.

Komend seizoen zal op IJsland de comeback van dit vouwwagenmerk gevierd worden met de opening van een gloednieuwe showroom in de hoofdstad Reykjavik. Momenteel wordt nog flink getimmerd en geklust aan de inrichting en presentatie van de winkel. De samenwerkingspartner ter plekke heeft een geschiedenis van zo’n 150 jaar in de IJslandse kampeerbranche.

China

Ook in China timmert het bedrijf aan de weg. Het bedrijf gaat zich focussen op mensen die al bekend zijn met het fenomeen kamperen en die toe zijn aan een nieuwe stap op kampeergebied. Hiervoor is een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen Aart Kok Adventure (van Combi-Camp) en Camppal, één van de belangrijkste spelers op de Chinese markt.

Dankzij de sterke basis die de vouwwagenspecialist in Nederland heeft, waar de verkopen op stabiel niveau zijn gebleven, kan het bedrijf nu Combi-Camp verder uitrollen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel