Speciale uitvoering Combi-Camp vouwwagens

kampeerzaken.nlAart Kok is sinds jaar en dag importeur van de Combi-Camp vouwwagens. Nu staat Combi-Camp er niet om bekend dat het meteen met alle trends meeloopt.
Het merk staat bekend om de goede kwaliteit en het snelle opzetsysteem, dat in al die jaren niet gewijzigd is. Toch zijn er nu speciaal voor Aart Kok een aantal dingen aan de Combi-Camp gewijzigd, die de Combi-Camp vouwwagens een aardige facelift geven.
 
Exclusief voor Nederland wordt de kleurstelling beige-bordeaux toegevoegd. Importeur Aart Kok levert het doek zelf aan zodat er een goede aansluiting ontstaat met de tenttrailers van Aart Kok zelf. Om de vouwwagens nog meer het echte ’tentgevoel’ mee te geven is er een varioluifel met windhoeken ontwikkeld. Verder kunnen de wagens nu ook worden geleverd met een lichter en handzamer glasfiber voortentframe.
Ook de lattenbodem met loungebank, bijzonder succesvol in de Aart Kok Kariba, is nu in de Combi-Camp vouwwagens verkrijgbaar. Om de facelift compleet te maken is ook de keuken aangepast: de rieten mandjes uit Sri Lanka, geven de keuken een geheel andere aanblik.
Bovendien wordt de katoenen matrashoes voortaan uitgevoerd in dikkere stof met linnenstructuur, en zijn er op maat gemaakt tapijten, gefestonneerd en uitgevoerd in de meest actuele weefsels, voor de Combi-Camp vouwwagens leverbaar.
De vernieuwde Combi-Camp vouwwagens zijn tot en met komende woensdag 22 oktober te bewonderen op de stand van Aart Kok op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel