Combi-Camp zet vaart achter internationale aspiraties

Filmploeg bij Combi-Camp

Filmploeg bij Combi-Camp

HEEMSTEDE – Afgelopen weekend werd bij Aart Kok Adventure in Heemstede, de Nederlandse eigenaar van Combi-Camp, een heuse filmlokatie ingericht voor een corporate film voor Combi-Camp International. De Combi-Camp vouwwagens speelden uiteraard de hoofdrol, waarbij de professionele belichting ze uiteraard extra mooi in het zonnetje zette en deed glanzen voor de camera’s.

Export uitbreiden

Eugenie Meijn van de Noorse Combi-Camp importeur Dutch Way

Eugenie Meijn van de Noorse Combi-Camp importeur Dutch Way

Deze film is gemaakt omdat Aart Kok de komende jaren de export van Combi-Camp wil uitbreiden. Combi-Camp is recent al neergestreken in IJsland en Noorwegen maar wil verder uitbreiden in Scandinavië, bij onze Oosterburen en zelfs in China.

In september is Combi-Camp vertegenwoordigd op de Noorse Caravanmessen 2014, maar de Noren kunnen ook deze zomer al genieten van een nieuwe vouwwagen. In Noorwegen zijn de eerste Combi-Camp showmodellen namelijk al aangekomen en zijn de eerste vouwwagens al verkocht. De enthousiaste Eugenie Meijn van de Noorse Combi-Camp importeur Dutch Way is er van overtuigd dat er nog vele gaan volgen.

Website uitgebreid

De film is gemaakt voor de website van Combi-Camp en moet Combi-Camp helpen om elders net zo’n succes te worden als in Nederland. Op de Combi-Camp website kun je naast Nederlands, Deens, Engels, IJslands en Duits nu ook kiezen voor Noors. Misschien komt daar binnenkort wel Chinees bij..

Like dit artikel
Tweet dit artikel