Comfortabel, isolerend luchtbed van Coleman

isolerend luchtbed van Coleman

Comfortabel, isolerend luchtbed van Coleman

Veel tentkampeerders zweren bij een luchtbed. Deze geven over het algemeen ook een prima slaapcomfort. Bovendien kun je de hardheid ervan zelf makkelijk beïnvloeden door de luchtdruk.

Luchtbedden hebben ook een nadeel: ze isoleren meestal erg slecht. Daarom moet je er altijd een deken of iets dergelijks op leggen. Dat schuift er natuurlijk wel snel af, wat niet ideaal is. Coleman komt nu met een oplossing in de vorm van een luchtbed met ingebouwde isolatie.

isolerend luchtbed van ColemanColeman heeft dit slim aangepakt. Het heeft een standaard luchtbed voorzien van een rits voor de bevestiging voor een afneembare, isolerende hoes. Dankzij die hoes krijgt het luchtbed, dat als één- en tweepersoons uitvoering verkrijgbaar is, prima thermische eigenschappen. Hierdoor heb je niet alleen een comfortabel maar ook een goed isolerend luchtbed. Voor de hygiëne kun je de polyester hoes niet alleen los ritsen maar ook gewoon gewassen. De 48 laspunten geven het luchtbed voldoende stabiliteit, stevigheid en comfort tijdens het slapen. Je kunt het luchtbed dankzij het dubbelwerkende ventiel eenvoudig opblazen met minimaal luchtverlies. De adviesprijs voor de eenpersoons versie bedraagt 79 euro, de tweepersoons versie kost 99 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel