Como sinds kort importeur van Across campers

Across campers

Como sinds kort importeur van Across campers

Sinds januari 2018 is Como Campers & Auto’s uit Nijkerk de importeur van Across-Car campers, een merk dat we in Nederland nog niet kennen. De campers van dit Spaanse merk zullen eind maart te zien zijn op de Camper Expo in Houten.

Deze beurs wordt overigens gehouden van 23 tot en 25 maar 2018. Aansluitend zal Como Campers & Auto’s de nieuwe aanwinsten ook presenteren op de eigen open dag.

Het dak en de zijwanden van de campers van Across-Car worden uit een stuk vervaardigd, wat lekkage voorkomt. De vloer van de Across-Car campers is gemaakt van geïsoleerd polyester. Deze bouwwijze is bovendien gewichtsbesparend, wat uiteraard posituieve gevolgen voor het laadvermogen heeft. De campers zijn geschikt voor rijbewijs B(E).

Op maat

De campers van Across-Car kenmerken zich door het feit dat het interieur ook geheel op maat kan worden gemaakt. Across-Car heeft net als iedere camperbouwer een aantal standaard indelingen waaruit men kan kiezen, maar het bedrijf maakt ook veel campers op maat voor allerlei doeleinden. Hierdoor heeft de koper alle invloed op de indeling. Met of zonder doucheruimte, of juiste een wat grotere of kleinere douche, alles is mogelijk. Dat geldt ook voor de bedden, waarbij men de keus heeft uit een dwarsbed, een Frans bed of enkele bedden. Ook de keuken, zitgroep en bergruimtes kunnen naar behoefte worden aangepast. Wie dat wil laten doen, mag tijdens de bouw van de camper ook een bezoekje aan de fabriek in Spanje brengen, dat is in de prijs inbegrepen.

Open Dag

Behalve op de Camper Expo zijn de campers ook te zijn tijdens de open dag van Como Campers en Auto’s. Deze ‘Campers & Coffee’ dag van Como Campers en Auto’s wordt gehouden op zaterdag 7 april. Meer informatie kun je vinden op de website van Como Campers en Auto’s.

Like dit artikel
Tweet dit artikel