Complete range compressorkoelboxen van Eberspächer

eberspächer compressorkoelboxen camping caravan tent

Eberspächer biedt een complete range compressorkoelboxen

ZOETERMEER – Dit merk is onder de kampeerders iets minder bekend, omdat dit merk zich meer richt op de professionals in de transportsector. Het Duitse merk levert namelijk vooral (stand)verwarmingen en koelingen voor vrachtauto’s en taxi’s en heeft daar ook een prima reputatie mee opgebouwd.

Maar het heeft ook een serie interessant koelboxen. Deze werken volgens het compressorprincipe zodat ze stil en zuinig hun werk kunnen doen. Ze zijn leverbaar met een inhoud van 15 tot maar liefst 50 liter.

Uiteraard wordt er door Eberspächer uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige, FCKW-vrije materialen. Ze zijn verder allemaal voorzien van een digitaal display en een thermostaat zodat ze niet alleen makkelijk te bedienen zijn en het ook duidelijk is dat ze hun werk naar behoren doen, maar bieden ook een constante temperatuur door de ingebouwde thermostaat. Het temperatuurbereik kun je over een ruime range instellen, van +10 graden tot -18 graden Celcius.

Ze zijn alle voorzien van een 12V en 24 V DC aansluiting, de grotere modellen (van 30 liter en meer) hebben ook een aansluiting voor 230V netspanning.

De basis van het programma koelboxen van Eberspächer bestaat uit de TB15 en TB18 met een inhoud van respectievelijk 15 en 18 liter. Verder zijn er nog de ‘topmodellen’ TB31A, TB41A en TB51A die een inhoud van 30, 40 en 50 liter hebben. Deze 3 grootste modellen zijn ook uitgerust met een apart inschakelbare turbokoeling, een drietraps accubewaker en een speciale energiespaarfunctie.

De winkelprijzen van de Eberspächer koelboxen liggen tussen de 375 euro voor de kleine TB15 en zo’n 900 euro voor de grote TB51A. Mocht je ze niet zo snel bij de kampeerwinkels- en warenhuizen kunnen vinden, neem dan eens een kijkje bij de winkels die zich op o.a. truckers richten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel