Concorde met twee premières op CMT Stuttgart

Concorde op CMT Stuttgart

Concorde met twee premières op CMT Stuttgart

Concorde Reisemobile kijkt met een positief gevoel terug op de beurzen van het afgelopen najaar. In alle landen waar het bedrijf aanwezig is, zijn de uitstekende resultaten van het voorgaande jaar gehandhaafd. In sommige gevallen zijn ze zelfs licht gestegen

Engeland is de enige uitzondering. Vanwege de Brexit stortte de markt voor Concorde daar volledig in. Concorde kijkt met een positief gevoel uit naar de CMT in Stuttgart en zal daar ook twee geheel nieuwe modellen presenteren.

De meest opvallende noviteit is de Cruiser 791 RL SUV 4×4. Dit is een alkoof camper met vierwielaandrijving in het hogere segment. Daarnaast introduceert Concorde ook de Centurion Daily 910 LI, de grote broer van de Centurion 860 LI.

Concorde Cruiser 791 RL SUV 4×4

Concorde Cruiser SUV 4x4 op CMT StuttgartDe 791 RL SUV 4×4 zal voor het eerst in Stuttgart te zien zijn. Hij werd dit najaar al eerder een paar beurzen gepresenteerd en daar was het een absolute blikvanger. Niet alleen de specificaties maar zeker het aantrekkelijke uiterlijk zijn buitengewoon. Concorde benadrukt duidelijk dat deze camper absoluut geen expeditiecamper is, maar dat deze kan worden vergeleken met de SUV-trend in de personenautosector.

Concorde Centurion 910 LI

Concorde Centurion op CMT StuttgartOok de Centurion 910 LI viert zijn première in Stuttgart. Hij wordt gebouwd op een Iveco Daily-chassis en is in feite de grote broer van de Centurion 860 LI. Met een voertuiglengte van 9,27 meter biedt de Centurion 910 LI een grotere keuken met meer werkruimte alsmede een tweede apothekerskast. Ook biedt deze camper de mogelijkheid om een extra bar versie in de 25 centimeter langere woonruimte te installeren – een optie die gewaardeerd wordt door samen reizende stellen

Like dit artikel
Tweet dit artikel