Man wordt bestolen van net gekochte caravan

Een man heeft een andere man van zijn net gekochte caravan beroofd, op dinsdag 19 februari. Een zakelijk conflict zou de aanleiding zijn. 

 
kampeerzaken.nlRond het middaguur haalde een 43-jarige man uit Duitsland een door hem gekochte caravan op bij
een bedrijf aan de Oude Lageweg. Hij koppelde
de caravan aan en reed weg in de richting van de Hogeweg. Nog voordat hij daar was, werd hij klemgereden door twee auto’s. Hij herkende één van de bestuurders als een 35-jarige man uit Dedemsvaart, waar hij al langere tijd een zakelijk conflict mee heeft. De twee bestuurders bedreigden de Duitser verbaal, koppelden de caravan los en hingen die achter de auto van de Dedemsvaarter. Hij reed vervolgens weg.


 

Gewaarschuwde agenten gingen naar de plek van de diefstal en troffen de tweede verdachte nog op de Oude Lageweg aan. Zij hielden deze verdachte aan, een 23-jarige man uit Zwolle. De Dedemsvaarter werd op een parkeerplaats langs de Rijksweg A28 bij Nijkerk aangehouden. Agenten namen de caravan in beslag.

Beide verdachten werden naar het politiebureau overgebracht en zijn daar voor nader onderzoek vastgezet. De Duitser deed aangifte van diefstal met geweld.

 

Bron: politie

Like dit artikel
Tweet dit artikel