Constructam liefhebbers houden open-deur dag

kampeerzaken.nlConstructam liefhebbers zijn zaterdag 3 mei aanstaande van harte welkom op Camping Het Rietveen aan het Noordeinde 130 in Landsmeer.

 

De Constructam Caravan Club houdt dan een open-deur dag, waarbij u van 10.00 tot 16.00 uur de verschillende types van het legendarische merk Constructam kunt bewonderen.

 

Constructam, helaas al jaren geleden ter ziele gegaan, was één van de eerste caravanbouwers die naam maakte met zijn gestroomlijnde ontwerpen. De afgeronde zijruiten en de aflopende daklijn waren al van grote afstand herkenbaar.


 

Mocht u dus nog een keer zo´n mooie Condor, Coral, Comet, Concorde of de later door Chateau gebouwde Constructam New Generation caravan willen bewonderen, kunt u er haast niet omheen om even een ritje naar Landsmeer te maken. Meer informatie vindt u op de website van de Constructam Caravan Club onder het evenement "Landsmeer 2009".

 

Op bijgaande foto uit ons privéarchief ziet u links en rechts zo´n Constructam. De rechter is een Condor 4 uit 1976, het eerste jaar dat Constructam dubbele ramen toepaste, de linker is een ouder model met de karakteristieke hardglazen voorruit. In het midden staat trouwens een CI Sport uit 1976, een destijds heel populaire caravan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel