Conway Crusader Platinum vouwcamper

kampeerzaken.nlVouwcampers, die in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden een tussenvorm van een vouwcaravan en een vouwwagen zijn, nemen snel toe in populariteit, zo merkt Camping Sport De Wit.

 

Een vouwcamper combineert immers het comfort van de caravan met het sportieve van een vouwwagen, en dat valt bij veel kampeerders in de smaak.

 

Met de presentatie van de Conway Crusader Platinum brengt Camping Sport De Wit weer een nieuw model vouwcamper in de Benelux op de markt, die de interesse in vouwcampers ongetwijfeld verder vergroot. 


 

Volop leefruimte

kampeerzaken.nlDe ‘Platinum’ vouwcamper, die eenvoudig in ongeveer 10 minuten is op te zetten, is standaard uitgerust met een toilet- en badruimte, koelkast, kookfaciliteiten (met zelfs met grill en oven), verwarming, diverse kasten en comfortabele zit- en slaapplekken. De grote ramen bieden overdag volop lichtinval.


kampeerzaken.nlDe bedden van de Conway Crusader Platinum zijn standaard voorzien van binnenveringmatrassen. Optioneel is een voortent leverbaar, die de leefruimte met 16 m² vergroot. Onder de bedden kan extra bergruimte worden gecreëerd door speciale wagenschorten.


 

Specificaties

  • Ingeklapt: totale lengte 478 cm, breedte 212 cm (binnen resp. 335 cm en 198 cm), hoogte 139 cm.
  • Uitgeklapt: totale lengte 600 cm, breedte 210 cm; stahoogte 220 cm.
  • Gewicht: 820 kg netto; laadvermogen 180 kg

 

Voor nadere info: Camping Sport De Wit, Schijndel

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl
Like dit artikel
Tweet dit artikel