Cor van den Oever aangesteld als tweede Nederlandse Kabe camperdealer

Cor van den Oever Kabe campers dealer

Ook Cor van den Oever gaat de campers van Kabe verkopen

ZOETERMEER –  Dat het goed gaat met de verkoop van campers in Nederland, dat zal iedereen getuige de vele positieve berichten duidelijk zijn. Het aantal campers is in Nederland ongeveer 10 jaar tijd verdubbeld. Binnenkort hebben we in Nederland zelfs zo’n 100.000 geregistreerde campers.

Dankzij deze positieve ontwikkeling kunnen dealers weer wat meer risico’s nemen, door ook de wat minder bekende merken te gaan verkopen. Zo heeft Camper- en caravancenter Cor van den Oever in Herpen besloten om ook Kabe campers te gaan verkopen.

Hiermee is het aantal dealers van Kabe campers in Nederland meteen verdubbeld, want Camper en Caravancenter Cor van den Oever is namelijk de tweede dealer in Nederland die de Kabe campers verkoopt. De andere Kabe camper dealer is Eurotrek in Assen.

In Nederland zal alleen de Travel Master serie worden gevoerd. Deze serie bestaat uit de Kabe Travel Master 740 LXL, de Travel Master 740 LGB, de Travel Master 740 T en de Travel Master I740 LGB. Elk type heeft zijn eigen voordelen. De 740 LGB heeft bijvoorbeeld extra ruimte voor bagage terwijl de 740 T twee eenpersoonsbedden en een ruime badkamer heeft. De Travel Master campers worden alle op basis van een Fiat Ducato gebouwd. De campers uit deze serie hebben alle een MTM van maximaal 3500 kg, zodat er voor het besturen van deze campers slechts een B-rijbewijs vereist is.

Net als de caravans van Kabe, zijn ook de campers van Kabe wintervast en van hoge kwaliteit. Naast de campers van Kabe verkoopt Camper en Caravancenter Cor van den Oever ook campers van SunLiving en Adria, alsmede caravans van Adria, Caravelair en Sprite. Uiteraard beschikt het bedrijf ook over een uitgebreide technische dienst met eigen schadeafhandeling en APK keurmeester.

Like dit artikel
Tweet dit artikel