Compact, nieuwe serie stoelen van Crespo

crespo-compact

Crespo Compact: lichtgewicht stoel met in hoogte verstelbare hoofdsteun

BREDA – In de Crespo-collectie introduceert Crespo Benelux de nieuwe Compact serie. Bij deze kampeerstoelen is de hoofdsteun, net als bij een autostoel, traploos verstelbaar.

Dit biedt een aantal grote voordelen. Zo kan de hoofsteun voor iedereen makkelijk en snel op zijn of haar ideale hoogte in worden gesteld. Bovendien is het volume van de ingeklapte stoel als de hoofdsteun naar beneden is geschoven ook veel minder. 

De kampeerstoelen uit de Compact serie hebben een extra hoge, diepe en brede zit voor optimaal comfortDe stoelen hebben een H-vormig ovalen geanodiseerd frame dat zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid. De rugleuning en armleggers zijn ergnomisch gevormd. Bovendien is de rugleuning in 7 standen verstelbaar. Ondanks de riante zit is het pakvolume tot 50% minder in vergelijking met andere kampeerstoelen

De stoelen zijn leverbaar in 3 modellen, de AL 215, AL 237 en Al 240, waarvan de laatste door de langere rugleuning ook uitermate geschikt is voor langere mensen. De stoelen hebben een gewicht, afhankelijk van het gekozen model, van 3,6 tot 5,1 kg. Uiteraard zijn ze op de komende Kampeer & Caravan Jaarbuers te bewonderen.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel