Crua Modus all-in-one kampeersysteem

Crua Modus all-in-one kampeersysteem

Crua Modus all-in-one kampeersysteem

Als je ergens in het wild of bij een paal van Staatsbosbeheer gaat kamperen, neem je uiteraard zo min mogelijk spullen mee. Je moet immers alles zelf dragen en voor je het weet is je rugzak te vol en te zwaar.

Crua Outdoors bedacht daarom een oplossing zodat je niet meer een losse tent, slaapzak, slaapmat en kussen mee hoeft te nemen. Met het Modus 6-in-1 kampeersysteem heb je alle essentiële zaken in één handig pakket.

Het product is nog niet in productie, er loopt nu nog een crowdfunding campagne. Die verloopt bijzonder succesvol. Crua Outdoors had uitgerekend dat er een startkapitaal van 20.000 dollar nodig is. De teller staat momenteel al op het tienvoudige, en dat terwijl de campagne op Kickstarter nog bijna een maand doorloopt.  Je kunt dit product nog steeds steunen tot 9 januari 2020. Tot die tijd kun je profiteren van diverse “Early Bird” kortingen. De eerste leveringen van het Modus kampeersysteem worden in april 2020 verwacht. De prijzen beginnen gedurende de Kickstarter-campagne bij $199. Daar krijg je een korting van ongeveer 40% op de normale winkelprijs.

Het Modus kampeersysteem bestaat uit de volgende delen

 • Footprint
  Dit waterdichte grondzeil biedt de tent extra bescherming tegen vochtige grond. Het fungeert ook als zitplaats, zodat je schoon en droog kunt zitten.
 • Basis
  Deze bestaat uit een zelfopblazende slaapmat en kussen. Hij is geïsoleerd en heeft een waterdichte bodem.
 • Flysheet
  Het waterdichte afdekzeil ben je beschermd houdt je niet alleen droog tijdens regenbuien maar is ook warmte reflecterend zodat het je koel kan houden op heel erg zonnige dagen. Als je de flysheet omkeert houdt hij weer de warmte binnen.
 • Opblaasbare stokken en insectengaas
  Het insectengaas kan aan de slaapmat worden bevestigd en kan worden ondersteund door twee opblaasbare stokken. Op een mooie zomeravond hoeft je de flysheet niet te gebruiken, zodat je zo naar de nachtelijke hemel kunt kijken.
 • Hangmat
  Wie niet op de grond wil slapen, kan ook gebruik maken van de hangmat. Deze kun je met de verstelbare riemen eenvoudig tussen twee bomen ophangen.
 • Picknickdeken
  ‘s Nachts houdt de deken je lekker warm. Overdag kun je deze multifunctionele deken gebruiken voor een picknick of gewoon om op de grond te zitten. Een zijde is waterdicht, zodat hij niet nat wordt.

Wanneer je klaar bent om naar huis te gaan, kun je het kampeersysteem opvouwen tot een tas van 75 x 22 cm die 3,85 kilo weegt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel