Dag van de Kampvuurmuzikant

Dag van de Kampvuurmuzikant

24 juni: de Dag van de Kampvuurmuzikant

ZOETERMEER – Bij kamperen hoort ook een stukje romantiek. Wie ooit op de camping bij een knapperend kampvuurtje heeft mogen zitten, zal het daar absoluut mee eens zijn. Bij zo’n kampvuurtje hoort naast een goed gesprek en een hapje en een drankje natuurlijk ook een beetje muziek.

Een gitaar is voor de kampeerders die graag rond een kampvuurtje zitten, daarom ook bijna een must. Dat vond Stichting De Groene Koepel, de organisatie achter Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten ook. Reden voor deze stichting om vorig jaar De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland te organiseren.

Dat werd een groot succes. Daarom vindt er dit jaar weer zo’n evenement plaats, maar dan in een iets andere vorm, namelijk in de vorm van De Dag van de Kampvuurmuzikant. Deze zal worden georganiseerd op zaterdag 24 juni 2017. Je kunt die dag op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen in Nederland deelnemen aan een akoestische muziekwedstrijd bij het kampvuur. Of je nu een doorgewinterde muzikant of een goedbedoelende amateur bent, als je van het buitenleven houdt en niets liever doet dan muziek maken bij een knapperend vuurtje, dan is dit jouw kans. Er kunnen per locatie vijf muzikanten/acts meedoen, dus er zijn totaal ruim 100 plaatsen beschikbaar. Wil je ook meedoen? Dan kun je tot 18 april aanmelden via dit inschrijfformulier. Daar staan ook de voorwaarden voor deelname beschreven. Alvast veel plezier en veel succes!

Like dit artikel
Tweet dit artikel