Daktent.nl gaat Experience Center openen

Daktent Experience Center Baarn

Daktent.nl gaat Experience Center openen

Dat daktenten flink in opkomst zijn, kun je ook merken aan de drukte bij de leveranciers. Een van de meest bekende Nederlandse leveranciers van daktenten, Daktent.nl, gaat dan ook uitbreiden.

Omdat de huidige showroom te klein is geworden zal Daktent.nl begin volgend jaar het eerste Daktent Experience Center openen. Hier kunnen geïnteresseerden alle modellen daktenten goed vergelijken.

“Uit onze huidige showroom gegroeid”

Mede-eigenaar Marcel van der Manden: “We zijn inmiddels uit onze huidige showroom gegroeid”. Daarom worden de andere facetten van Daktent.nl in een ander pand ondergebracht. Het huidige pand is dan volledig beschikbaar voor het tonen van daktenten en accessoires.

Meer dan dertig modellen

Wie denkt dat er maar een paar modellen daktenten bestaan: in het Daktent Experience Center staan er maar liefst meer dan dertig. Deze kun je daar allemaal zien en ook proberen, zodat je het inklapgemak en het slaapcomfort kunt ervaren. Ook zal er bij iedere daktent een video met uitleg en aanvullende informatie worden getoond. Uiteraard kun je je ter plekke ook uitvoerig door de experts laten informeren.

Compact kamperen

De focus van het nieuwe Daktent Experience Center ligt niet alleen op de daktenten zelf, maar op oplossingen voor compact kamperen. “We willen het mogelijk maken om alles te leveren waarmee de klant met een personenauto zonder aanhanger compleet onafhankelijk kan reizen”, vertelt Marcel van der Manden. Daarom zullen er niet alleen heel veel daktenten te zien zijn, maar ook alles wat je erbij nodig hebt, zoals kookkisten, kookspullen, klein meubilair, luifels en andere accessoires. Voor de mensen die met hun daktent de hele wereld over willen trekken, de zogenaamde “overlanders”, wordt een speciale 4×4 hoek ingericht.

Feestelijke opening

Het Daktent Experience Center in Baarn wordt op zondag 2 februari geopend. Er is van 10.00 tot 16.00 uur een feestelijk evenement met diverse activiteiten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel