Dé 10 hebbedingetjes die de gang naar het campingtoilet aangenamer maken

T-shirt ZOETERMEER – Iedereen kent het gênante moment dat je met een toiletrol onder de arm wandelt naar het sanitair gebouw op de camping. Eén op de vijf Nederlanders vindt naar het toilet gaan op de camping zelfs ‘het ergste wat er is’.

Om deze grote ergernis iets te verzachten, zijn we op zoek gegaan naar tien hebbedingetjes die de gang naar het campingtoilet aangenamer maken.

T-shirt camping 210. Kolder’s Camping shirt. Dit kekke T-shirt is gemaakt om het voor velen meest ongemakkelijke moment van een verblijf op de camping ook elders te kunnen meemaken. Het is nu voor iedereen weggelegd om te ervaren hoe anderen reageren als je met een toiletrol onder de arm langs loopt.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA9. Tent toilet. Is het sanitair gebouw op de camping te ver weg of kampeer je ‘in het wild’? Neem dan je eigen toilettent mee. In deze smalle, verticale tent kun je een (chemisch) toilet plaatsen en er vervolgens ongestoord je behoefte doen.

 

 

Twitter papier8. Twitter. Waar zouden we zijn op het toilet zonder onze trouwste metgezel de smartphone? Mocht je op de (festival)camping zonder toiletpapier komen te zitten, dan meldt je dit toch gewoon op twitter? Voor je het weet komt er een #nieuwerol jouw kant uit.

 

Toilet paper pull7. Toilet paper pull app. Als je dan toch met je smartphone aan het spelen bent tijdens de grote boodschap, waarom maak je het dan niet leuker voor jezelf door aan de toiletrol te trekken. Deze gratis app laat je dat doen, terwijl je niet eens papier verspilt.

 

 

lichtgevend-toiletpapier6. Glow in the dark toiletpapier. Speciaal voor op de camping waarvan ’s nachts de lichten in het toiletgebouw uit gaan. Gebruik je zaklamp om de route te vinden en dit papier om de rest(en) mee af te vegen. Je bent goed bezig als het papier na gebruik geen licht meer geeft.

 

travel toilette5. Travel toilet. Iedereen die wel eens een Frans hurktoilet heeft moeten bezoeken voor een grote boodschap, hoeft niet meer te vrezen. Deze handige kruk, ter grootte van een standaard toiletbril, past boven ieder gat. Er kunnen zelfs zakjes aan bevestigd worden om de troep op te vangen.

 

 

Maybe You Touched4. Vloeibare zeep. Dit goedje kennen we al langer en gaat op vakantie eigenlijk overal mee naar toe. Handig om de bacteriën mee te doden. Het etiket op dít flesje zorgt ervoor dat je hem alleen zal gebruiken na een sanitaire stop. Of niet soms?

 

 

lucifers3. Doosje lucifers. De meeste luchtverfrissers maskeren alleen de stank en veroorzaken samen met de geproduceerde luchtjes een aroma dat wellicht nóg viezer ruikt. Strijk een lucifer af en niet alleen verdwijnen de menselijke geurtjes, ook blijft er een lichte zwavel odeur achter.

 

 

Toilet-paper box2. Toilet papier box. Iedereen die zich niet durft te vertonen met een rol toiletpapier in de hand of onder de arm, kan deze verpakken. Ook dat kan op vele manieren, waarbij deze doos natuurlijk meteen tot de verbeelding spreekt. Het kan ook iets subtieler…

 

 

public-restroom-survival-kit1. Public toilet survival kit. Dit metalen doosje, ter grootte van een pakje sigaretten, neem je overal mee naar toe. Het bevat twee doekjes, een paar wegwerp handschoenen en een wc-bril bedekker. Zo ben je altijd klaar voor elke hygiënische uitdaging die je tegen kunt komen. Er komt een dag dat je blij bent dat je hem hebt meegenomen!

Like dit artikel
Tweet dit artikel