De ACSI-gidsen voor komend seizoen zijn weer verkrijgbaar

ACSI Campinggidsen 2020

De ACSI-gidsen voor komend seizoen zijn weer verkrijgbaar

De jaarlijkse campinggids van de ACSI is inmiddels een begrip in heel Europa. Niet alleen vanwege de korting die je met de bijgeleverde ACSI CampingCard krijgt, maar ook vanwege de vele informatie.

De gids is inmiddels aangevuld met een “Klein & Fijn Kamperen”gids en alle informatie is natuurlijk ook online en via de ACSI-app beschikbaar. De nieuwe gidsen voor 2020 zijn vorige week verschenen en als vanouds zijn ze completer dan ooit.

Gidsen voor (Zuid-)Europa, Frankrijk, Benelux, Klein & Fijn en camperplaatsen

Bovendien wordt hij in combinatie met de ACSI Campingapp verkocht, zodat je de informatie ook altijd op je smartphone bij de hand hebt. De bekende ACSI-gids met alle campings in heel Europa is in twee delen opgedeeld. Daarnaast kun je ook kiezen voor aparte gidsen met campings in de Benelux, Frankrijk en Zuid-Europa. Alle informatie wordt actueel gehouden en gecontroleerd door honderden campingcontroleurs. De ACSI CampingCard is een kortingskaart die altijd bij de ACSI Campinggids wordt geleverd. Hiermee krijgen kampeerders in het voor- en naseizoen bij duizenden campings een aantrekkelijke korting. Omdat er inmiddels heel wat ACSI-gidsen zijn, onderstaand een overzicht van de mogelijkheden:

ACSI Campinggids Europa + app 2020ACSI Campinggids Europa + app 2020 (vanaf € 24,95)
Informatie over 8.000 campings in 31 landen, inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en ACSI Campings Europa-app.
 

ACSI Campinggids Benelux + app 2020ACSI Campinggids Benelux + app 2020 (vanaf € 14,95)
Informatie over 800 campings in België, Nederland en Luxemburg. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang tot de informatie van de Benelux-landen in de ACSI Campings Europa-app.

 

ACSI Campinggids Frankrijk + app 2020ACSI Campinggids Frankrijk + app 2020 (vanaf € 16,95)
Informatie over 2.310 campings in Frankrijk, inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang de informatie van de campings in Frankrijk in de ACSI Campings Europa-app.

 

ACSI Campinggids Frankrijk + app 2020ACSI Campinggids Frankrijk + app 2020 (vanaf € 16,95)
Informatie over 2.120 campings in de landen rond de Middellandse Zee. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang tot de campings in de vier landen rond de Middellandse Zee in de ACSI Campings Europa-app.

 

ACSI Klein & Fijn Kamperen + app 2020 ACSI Klein & Fijn Kamperen + app 2020 (vanaf € 14,95)
Informatie over bijna 2.000 speciaal geselecteerde, kleine, fijne campings in Europa. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart en toegang tot de campings in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99).

 

ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2020 ACSI Camperplaatsen 2020 (vanaf € 12,95)
Speciaal voor camperaars, met informatie over ruim 9.000 camperplaatsen (ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden). Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart.

 

ACSI CampingCard & Gids 2020 (vanaf € 21,95)
ACSI CampingCard & Gids 2020De CampingCard ACSI-gids en de kortingskaart waarmee je in het laagseizoen tot wel 60% per nacht bespaart bij meer dan 3.600 deelnemende campings.

 

ACSI-app (vanaf € 0,99)
ACSI-appWie liever gebruik maakt van de smartphone of tablet heeft alle informatie ook altijd bij de hand met de ACSI-apps. Daar zijn verschillende versies van: de ACSI Campings Europa-app biedt alle informatie over 8.000 campings in Europa en kan worden uitgebreid met informatie over 9.000 gecontroleerde camperplaatsen in Europa. Daarnaast is er nog de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app. De CampingCard ACSI-app 2020 is alleen verkrijgbaar in combinatie met een ACSI-gids.

Veel campings ook rechtstreeks via ACSI boeken

ACSI maakt het boeken van een camping een stuk eenvoudiger: heel veel van de bij ACSI aangesloten campings zijn rechtstreeks via de ACSI-app en -website te boeken. Het geldt nog niet voor alle campings, maar in ieder geval wel voor honderden campings en dat aantal groeit nog elke dag. Je herkent ze op de website en app aan de rode ‘boek nu’ button.

Like dit artikel
Tweet dit artikel