De Caravana schuift weer een jaar door

Caravan verplaatst 2023

De Caravana schuift weer een jaar door

Helaas wordt het kampeernieuws de laatste tijd weer grotendeels overheerst door corona. Vorige week werd bekend dat de Vakantiebeurs in januari niet door kan gaan, deze week hoorden we dat de CMT 2022 waarschijnlijk ook wordt geannuleerd.

Nu bereikt ons ook het nieuws dat de Caravana 2022 niet door kan gaan. De vorige editie van de Caravana, die traditiegetrouw in januari plaatsvindt, kon vanwege de coronapandemie ook al geen doorgang vinden. De eerstvolgende editie van de Caravana is nu gepland voor januari 2023.

Verplaatst naar januari 2023

De situatie rond het coronavirus maakt het de organisaties van grote evenementen niet makkelijk. Dat geldt ook voor de organisatie van de Caravana. In verband met de situatie omtrent de coronapandemie heeft men daarom besloten om de Caravana 2022 te verplaatsen naar januari 2023.

Het is gezien de huidige ontwikkelingen namelijk niet haalbaar om de Caravana te organiseren. Vanwege de grote hoeveelheid besmettingen en de onzekerheid betreffende eventuele toekomstige coronamaatregelen kan de beursorganisatie de kwaliteit van Caravana 2022 niet garanderen. Daarom heeft men moeten besluiten om de beurs te verplaatsen naar 25 – 29 januari 2023.

Organisatie blijft positief

Door het succes van de Caravana 2020 – alweer bijna twee jaar geleden – en het uitstel van de editie van 2021 keek de organisatie er dit jaar erg naar uit om weer bezoekers en exposanten op de Caravana te mogen ontvangen. De huidige ontwikkelingen rond het coronavirus laten dat nu helaas niet toe.

Evengoed blijft de beursorganisatie van de Caravana positief. Men gaat met veel enthousiasme alvast aan de slag met de organisatie van de Caravana 2023. Gelukkig heeft men al veel inschrijvingen door kunnen zetten naar de volgende editie van de Caravana. Daarmee heeft men nu al de basis voor 2023 kunnen leggen. De organisatie is er dan ook van overtuigd dat dat een geweldige editie zal worden.

Al tickets gekocht

Voor de mensen die al tickets hebben gekocht: deze komen te vervallen. De organisatie zal het bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten. Dit doet men vanzelf, de kopers van de tickets hoeven hierin dus géén actie te ondernemen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel