De Carl Denig lichtgewicht tentenshow: ultieme beleving voor de kampeerliefhebber

De tentenshow 2023

De Carl Denig lichtgewicht tentenshow: ultieme beleving voor de kampeerliefhebber

Na het succes van vorig jaar, organiseert kampeer- en buitensportspecialist Carl Denig opnieuw een lichtgewicht tentenshow. Van 19 tot 21 mei aanstaande verandert het pittoreske terrein van Lekker aan de Linge in Enspijk in een waar tentenparadijs.

Deze show is volgens Carl Denig meer dan alleen een tentoonstelling: het is een ervaring. Vanaf 12 uur ’s middags op vrijdag 19 mei ben je al welkom. Dan worden de laatste tenten nog opgezet, maar dan kun je alvast rondsnuffelen tussen de modellen die al klaar zijn.

Een diversiteit aan lichtgewicht tenten

Met zo’n 50 lichtgewicht tenten om te verkennen, van gerenommeerde merken als Nordisk, Hilleberg, MSR, Big Agnes, Nemo, Bach, Samaya en natuurlijk Carl Denig zelf, is er voor elke kampeerder wel iets te vinden. En het beste? Je mag ze niet alleen bekijken, maar ook uitproberen en, als je je droomtent hebt gevonden, natuurlijk ook kopen.

Meer dan alleen tenten: een actief dagje uit

Lekker aan de Linge biedt meer dan alleen een podium voor de tentenshow. Het terrein ligt in een prachtige omgeving waar je gratis kunt fietsen en kanoën. Lekker aan de Linge stelt gratis fietsen en kano’s ter beschikking. Zo kan je een stuk over de Linge kanoën of langs de bloesem fietsen. Neem de tijd om te genieten van een tochtje over de Linge of een fietstocht langs de bloesem in de omringende boomgaarden, terwijl je nadenkt over de tent van jouw dromen.

Bereikbaarheid en aanmelding

De locatie van de show, centraal gelegen in het Betuwse dorpje Enspijk, is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je ervoor kiest om met het openbaar vervoer te komen, moet je erop rekenen dat het ongeveer een uurtje lopen is vanaf station Geldermalsen. Maar dat is grotendeels een schilderachtige route tussen de bloeiende fruitbomen door, welke je op Komoot kunt vinden.

Een evenement om naar uit te kijken

Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent, of net begint met het verkennen van het buitenleven, de lichtgewicht tentenshow van Carl Denig belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Dus noteer 19, 20 of 21 mei in je agenda en bereid je voor op een dagje vol kampeerplezier.

  • Datum: 19, 20 en 21 mei 2023
  • Locatie: Lekker aan de Linge, Lepelstraat 5A Enspijk
  • Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Hoewel aanmelden voor de tentenshow niet verplicht is, wordt dit wel aangeraden als je van plan bent te fietsen of kanoën en gebruik te maken van de gratis fietsen en kano’s van Lekker aan de Linge. Stuur dan een berichtje naar info@carldenig.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel