De DOT Alpaca Camper is een slimme en stijlvolle combinatie van huif en daktent

DOT Alpaca Camper

De DOT Alpaca Camper is een slimme en stijlvolle combinatie van huif en daktent

Avontuurlijk ingestelde liefhebbers van buitenleven en kamperen krijgen een nieuwe dimensie met de introductie van de DOT Alpaca Camper, een innovatieve en stijlvolle kampeerunit voor pick-ups.

Deze unieke, uitgekiende combinatie van huif en daktent biedt kampeerliefhebbers een flexibele en stijlvolle oplossing voor hun avonturen.

Slim concept

DOT staat voor Days om Tracks, een Duits bedrijf dat is gespecialiseerd in allerlei toebehoren voor avonturiers en buitenmensen. De DOT Alpaca is meer dan zomaar een dakdrager, huif en daktent. Het is een doordacht concept dat het beste van twee werelden samenbrengt. De huif biedt een overdekte opberg-, zit- en kookruimte, terwijl de daktent een comfortabele slaapruimte biedt. Wat het nog specialer maakt, is dat je binnendoor van de huif naar de daktent kunt gaan, een uniek voordeel dat de gebruikerservaring verbetert. Bovendien is het dak voorzien van een stel dragers zodat je ook jouw favoriete outdoorgear – met een maximum gewicht van 150 kilo –  mee kunt nemen.

Van zitten tot chillen en slapen

Het ontwerp van de DOT Alpaca is stijlvol en minimalistisch, met aandacht voor functionaliteit en esthetiek. De daktent is niet alleen bedoeld om te slapen, maar ook om te zitten, chillen en van het uitzicht te genieten. Het is een plek waar je kunt ontspannen en de natuur kunt omarmen. Hoewel het ontwerp er al veelbelovend uitziet, kunnen er tijdens de eerste productie nog enkele wijzigingen worden aangebracht, zoals men op de officiële website vermeldt.

Binnenkort beschikbaar

De 120 kilo wegende DOT Alpaca positioneert zich als een aantrekkelijk alternatief voor traditionele dakdragers met daktenten of complete camperafzetunits. Liefhebbers van het buitenleven en kamperen zullend e DOT Alpaca absoluut weten te waarderen als een flexibele en stijlvolle oplossing. In een markt waar de vraag naar veelzijdige en innovatieve kampeeroplossingen groeit, biedt de DOT Alpaca een frisse en aantrekkelijke optie.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze innovatieve camperunit, is de DOT Alpaca beschikbaar voor pre-order tegen een prijs van iets minder dan 10.000 euro, exclusief verzendkosten. Een flinke investering, maar dat is bijna altijd het geval met unieke producten die in een kleine oplage worden gebouwd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel