De Eura Mobil Activa One 630 LS is compact maar biedt ruimte voor het hele gezin

Eura Mobil Activa One 630 LS alkoof camper

De Eura Mobil Activa One 630 LS is compact maar biedt ruimte voor het hele gezin

Steeds meer mensen ontdekken de vrijheid en het avontuur van reizen met een camper. Daarbij gaat de meeste aandacht momenteel uit naar campersbusjes en buscampers. Maar er zijn natuurlijk ook gezinnen die met de camper op pad gaan.

Als je wat meer ruimte nodig hebt, dan is een compacte maar ruime en veelzijdige alkoof camper zoals de nieuwe Eura Mobil Activa One 630 LS zeker het overwegen waard. Deze alkoof camper biedt een frisse uitstraling, een ruime indeling, praktische features en een aantrekkelijke prijsstelling. Hierdoor is hij ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen die waarde hechten aan flexibiliteit en comfort.

Ruime indeling en praktische features

Ondanks zijn compacte afmetingen, biedt de Eura Mobil Activa One een verrassend ruime indeling. Met vier slaapplaatsen is er voldoende ruimte voor een gezin of een groep vrienden.

Eura Mobil Activa One 630 LS alkoof camperDe camper beschikt over een vast bed in de alkoof en een dinette die om te bouwen is tot een extra slaapplaats. Eventueel is ook de langsbank als slaapplaats te gebruiken. Er is zitruimte voor minstens 6 personen en slaapruimte voor 5 personen. Er zijn echter maar 4 gehomologeerde zitplaatsen. Dat kan optionele worden uitgebreid naar 6, maar dan kom je wel boven de 3500 kilo uit.

De ruime keuken is voorzien van een 3-pits kooktoestel, koelkast en voldoende opbergruimte. De comfortabele badkamer bevindt zich achterin de camper en is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. De Eura Mobil Activa One 630 LS blinkt uit in praktische features, waaronder royale opbergruimte, comfortabele zitplaatsen en dimbare LED-verlichting.

Technische specificaties en optionele uitrusting

De Eura Mobil Activa One 630 LS is gebaseerd op de betrouwbare Fiat Ducato, die bekend staat om zijn krachtige motoren en comfortabele rijgedrag. Hij is redelijk compact (lengte 644 cm, breedte 232 cm, hoogte 315 cm) waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is in smalle straten. De standaard 2.3 liter MultiJet motor (140 pk) is gekoppeld aan een soepele 9-traps automaat. Qua veiligheid beschikt de Activa One over essentiële voorzieningen zoals ABS, ESP en airbags.

Om de camper geheel naar wens samen te stellen, biedt Eura Mobil een scala aan opties. Denk aan een luifel, fietsendrager, zonnepaneel en satelliet TV. Ook kun je kiezen uit verschillende bekledingstoffen en exterieurkleuren, waarmee de camper helemaal gepersonaliseerd kan worden.

Dat samen maakt de Eura Mobil Activa One 630 LS een aantrekkelijke camper voor iedereen die op zoek is naar een compacte, comfortabele en veelzijdige alkoof camper. De ruime indeling, praktische features, aantrekkelijke prijs en diverse opties maken hem tot een complete camper, ideaal voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een onvergetelijke campervakantie. Een alkoof camper mag tegenwoordig dan wat minder gewild zijn, qua ruimte is hij nog steeds onovertroffen.

Prijs en beschikbaarheid

De Eura Mobil Activa One 630 LS heeft een vanafprijs van ongeveer 79.000 euro (exclusief BPM!), wat hem een interessante keuze maakt in dit segment. De camper is beschikbaar in verschillende modellen en uitrustingsniveaus, passend bij uiteenlopende wensen en budgetten. Informatie over dealers in Nederland en België is te vinden op de website van Eura Mobil.

 

Opmerking: de interieurfoto’s zijn screenshots van Matterport 360-graden foto’s en tonen daarom enkele lichtgekleurde cirkels.

Like dit artikel
Tweet dit artikel