De Heus Campers verhuist naar Venlo

kampeerzaken.nlDe Heus Campers is met ingang van vandaag verhuisd naar een nieuwe, representatieve zichtlocatie in Venlo. Het pand in Belfeld werd na 9 jaar te klein en bood onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden.

 

Het nieuwe pand aan de Guliksebaan 5 ligt bijna in het centrum van Venlo en is vanaf de A73 en met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De Heus Campers, sinds 2007 exclusief LMC dealer, is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring en een voorraad van ca 50 nieuwe en gebruikte campers in diverse prijsklassen. Daarnaast verhuurt De Heus Campers ook alkoof, half-integraal en buscampers.


 

Werkplaats
Met de verhuizing breidt De Heus Campers tevens haar activiteiten uit met een ruime werkplaats, waar camperbezitters terecht kunnen voor alle werkzaamhedend aan hun camper, zoals de levering / montage van accessoires, een onderhoudsbeurt aan auto / camperdeel, aankoopkeuring, APK, reparatie, schade taxatie / herstel, of in-op-verbouw van de camper.

 

Open Huis
Op 8 mei organiseert De Heus Campers een open-huis dag van 10.00 tot 17.00 uur, met leuke aanbiedingen, en spectaculaire openingsakties, dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Inspectiebeurt
Wie nu een afspraak voor een voorjaars-inspectiebeurt maakt, betaalt geen 125,- euro, maar slechts 100,- (excl. eventuele materialen / reparatie).

Like dit artikel
Tweet dit artikel