Heropening De Klerk Caravans, Hillegom

kampeerzaken.nlDe Klerk Caravans in Hillegom viert komend weekend de heropening na een grote verbouwing van zowel de werkplaats als winkel. Er zijn gedurende dit weekend (19 en 20 maart) ter ere van de heropening een aantal spectaculaire aanbiedingen.

 

De winterperiode is door De Klerk Caravans gebruikt om zowel de werkplaats als de campingwinkel grondig te vergroten en te verbouwen. De werkplaats is uitgebreid naar 6 vaste werkplekken, waarbij rekening is gehouden met de nieuwste werkplaatseisen. ook is er een aparte werkplek voor campers.


 

Daarnaast kan De Klerk Caravans kleine plaatwerk schades aan zowel caravans als campers nu ook herstellen met HBC caravan repair. Bij een kleine schade is het dan niet meer nodig om de zijwand of het dak te vervangen, met dit systeem kan de schade namelijk weer exact volgens het oorspronkelijke profiel worden hersteld.

 

Verder is het aanbod in de campingshop verdubbeld naar 350 m², deze extra ruimte is beschikbaar gekomen omdat de voortenten nu op een een extra verdieping boven de winkel zijn geplaatst. Speciaal dit weekend heeft De Klerk Caravans een groot aantal leuke aanbiedingen in de campingshop en tot wel € 6000,- korting op nieuwe, uit voorraad leverbare caravans.

 

Openingstijden:

zaterdag 19 maart van 9.00 tot 16.00 uur
zondag 20 maart van 11.00 tot 17.00 uur
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel