De Klymit Everglow Light Tube is misschien wel de meest veelzijdige campinglamp

Klymit Everglow Light Tube campinglamp

De Klymit Everglow Light Tube is misschien wel de meest veelzijdige campinglamp

De Everglow Light Tube van Klymit moet je uitrollen en opblazen. Daardoor is best wel een bijzondere lamp. Door zijn langwerpige vorm geeft hij heel prettig diffuus licht en biedt hij ook een groot scala aan gebruiksmogelijkheden.

Het enige wat hij niet heeft, is een ingebouwde accu of batterijhouder. Je moet hem op een USB-stroombron aansluiten. Je kunt hem neerleggen, ergens tegenaan zetten en ook op verschillende manieren ophangen.

Enorm veelzijdig

Als je op zoek bent naar campingverlichting, zul je al snel merken dat er een heleboel oplossingen op de markt zijn. En meestal heb je er ook nog wel een paar in de kast liggen. Maar zoiets als de Klymit Everglow Light Tube zie je niet vaak. Hij doet een beetje denken aan de lichtsabels uit de film Star Wars maar het is gewoon een veelzijdige en handige lamp die je overal kunt gebruiken.

Dankzij de efficiënte en zuinige ledlamp heeft hij maar weinig energie nodig. Maar met een lichtstroom tot wel 270 lumen geeft hij toch behoorlijk wat licht. Hij wordt gevoed via de USB-kabel waardoor je hem via een telefoonlader of powerbank van stroom kunt voorzien.

Drie formaten

Hij is verkrijgbaar in drie formaten. De twee grootste modellen kun je door middel van een schakelaar in drie verlichtingssterktes instellen. Deze modellen hebben ook een magnetische bevestigingsmogelijkheid wat ze nog veelzijdiger maakt. Alle drie de formaten hebben ook een Hypalon karabijnhaak waarmee je ze aan allerlei voorwerpen op kunt hangen. Maar je kunt hem ook horizontaal neerleggen of hem ergens rechtop tegenaan zetten. Bovendien is hij ook opgerold – in zijn opbergzakje – te gebruiken.

Klymit biedt de Everglow Light Tube in de maten Regular (46 cm lang – € 19,95), Large (66 cm – € 29,95) en Extra Large (86 cm – € 39,95) aan. Ze zijn te bestellen via o.a. klymit.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel