De nieuwe 2021-editie van France Passion is verschenen

De nieuwe 2021-editie van France Passion is verschenen

De nieuwe 2021-editie van France Passion is verschenen

Het is alweer de 29 editie van France Passion, de onder camperaars overbekende gids die meer dan 2000 overnachtingsplaatsen voor camperaars omvat.

Wie wel eens met de camper naar Frankrijk gaat, zal ongetwijfeld wel eens van France Passion hebben gehoord. Leden van France Passion mogen namelijk gratis met hun camper overnachten bij de aangesloten plattelandsbedrijven.

Dit zijn veelal fruit- en wijnboeren, hoeveherbergen en andere ambachtelijke bedrijven, verspreid over heel Frankrijk. Hoewel de plattelandsbedrijven waar je te gast bent het uiteraard heel erg op prijs stellen als je bij hun komt eten of iets van hun producten koopt, is het goed om te weten dat dit altijd geheel vrijblijvend is. Je bent er alleen maar te gast en wordt niet verplicht om ook producten van de boer te kopen. Zoals gezegd wordt een aankoop op prijs gesteld en is het ook niet meer dan normaal dat je je gastheer netjes groet en bedankt. Uiteraard wordt het wel degelijk gewaardeerd als je netjes groet en bedankt en een aankoop wordt altijd op prijs gesteld.

Lidmaatschap

Je sluit het lidmaatschap van France Passion sluit je steeds voor een jaar af. Als je lid bent van France Passion krijg je niet alleen de meertalige gids met alle deelnemende boeren, die jaarlijks verschijnt maar ook een lidmaatschapsbewijs en een vignet voor op je camper. Er worden uitsluitend zelfvoorzienende campers toegestaan. Het zijn immers geen campings. Als er überhaupt faciliteiten zijn, dan zijn deze meestal heel minimaal. In de gids wordt bij iedere deelnemende boer aangegeven of er voorzieningen zijn.

Het nieuwe lidmaatschapsjaar is net begonnen. Wie lid van France Passion wil worden, kan daarom nu al de France Passion gids 2021 inclusief lidmaatschapsbewijs en vignet te bestellen. Het lidmaatschap kost, inclusief gids en vignet, nog steeds € 30 per jaar. Ook kun je gebruik maken van de bijbehorende app. Het loopt dit seizoen van 1 maart 2021 tot en met 17 april 2022. Het lidmaatschap van France Passion wordt niet automatisch verlengd, je krijgt automatisch een bericht of je je lidmaatschap wilt verlengen. Je kunt de gids onder anderen bestellen bij Camperreiswinkel.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel