De nieuwe Camp Shelter van Easy Camp is veelzijdig, ruim en betaalbaar

Camp Shelter van Easy Camp

De nieuwe Camp Shelter van Easy Camp is veelzijdig, ruim en betaalbaar

Easy Camp, een van de merken van de Deense Oase Outdoor groep, waar ook de merken Robens en Outwell onder vallen, heeft onlangs een nieuwe tent op de markt gebracht: de Camp Shelter.

Deze tent heeft de vorm van een koepelvormige partytent maar heeft ook een waterdichte binnentent, waardoor hij zowel als schuilplaats en als slaapruimte kan dienen. Hiermee biedt hij een veelzijdige en betaalbare oplossing voor kampeerliefhebbers.

Bijzonder veelzijdige tent

De Camp Shelter is een koepeltent met een riant formaat, die ruimte biedt aan zes personen, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen of groepen vrienden. Wat de Camp Shelter onderscheidt van andere tenten op de markt, is zijn veelzijdigheid. Je kunt hem als normale kampeertent gebruiken, waarbij je beschikt over een meer dan riante luifel. Maar je kunt de binnentent ook weglaten waardoor je alleen over de overkapping beschikt. Zo nodig kun je ook het grondzeil weglaten of weghalen.

Op die manier kun je de tent voor allerlei doelen gebruiken. De praktische toepassingen van de Camp Shelter zijn talrijk. De tent kan worden gebruikt voor kamperen, festivals, tuinfeesten en andere outdoor evenementen. Dankzij de eenvoudige opzetprocedure, die slechts enkele minuten in beslag neemt, is de tent ook geschikt voor spontane uitstapjes.

Ruimte voor zes personen

Het grondvlak van de buitentent meet 350 x 350 cm terwijl de binnentent 350 x 200 cm meet en een hoogte van minimaal 160 cm heeft. Hij biedt slaapruimte voor 6 personen. Dankzij de grote ramen komt er veel natuurlijk licht binnen. De ventilatieopeningen zorgen voor een goede luchtcirculatie, wat vooral belangrijk is tijdens de warme zomermaanden.

De tent is gemaakt van 100% polyester, een duurzaam en waterbestendig materiaal dat bestand is tegen de elementen. De waterkolom van 1500 mm zorgt voor een goede waterdichtheid, terwijl de UV-bescherming de gebruikers beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon.

Betaalbaar

De Camp Shelter is verkrijgbaar voor een prijs van € 169,95, wat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is als we kijken naar de veelzijdigheid en ruimte van de tent. Over de kwaliteit kunnen we nog niets zeggen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel