De T@B wordt vernieuwd

T@B caravan model 2016

De geheel vernieuwde T@B caravan.

JANDELSBRUNN – Al jarenlang is de T@B één van de meest trendy caravans. Deze kleine, opvallende caravan kenmerkt zich door de uiterst karakteristieke vintage vormgeving die bij menigeen uitstekend in de smaak valt. De T@B heeft met name bij onze oosterburen een aardige cult status weten te veroveren.

Hoewel de T@B in de loop der jaren hier en daar wat is veranderd, verschillende de laatste modellen verschillen op het eerste gezicht nog steeds niet zo veel met de eerste T@B exemplaren. Maar dat gaat nu veranderen.

KnausTabbert GmbH, de producent van de T@B, heeft namelijk een geheel vernieuwde T@B laten zien bij de introductie van de 2016 modellen. De bekende druppelvorm wordt iets aangepast om iets meer hoogte en bergruimte mogelijk te maken, het karakteristieke model blijft uiteraard behouden. Het design verandert wat ingrijpender.

T@B Offroad caravan model 2016Terwijl het vorige design werd nog wel eens “schattig” werd genoemd zal het voortaan wat meer een vintage look krijgen omdat er veel nadrukkelijker met allerlei details en accenten wordt gewerkt. Ook het onderscheid tussen de normale versie en de Offroad versie wordt groter, de Offroad krijgt dankzij een zogenaamde “Colorkit” met andere plaatmaterialen en dito afwerking een veel stoerder en technischer imago.

De hoeveelheid indelingen verandert niet, vanaf oktober 2016 is de nieuwe T@B verkrijgbaar als de T@B 320 RS, T@B 320 OffRoad en de T@B L 400 TD.

T@B CULT Edition

 

Wie eerder met een nieuwe T@B op pad wil, kan naar de T@B V Cult Edition kijken. Dit actiemodel, dat ter ere van de introductie van de vernieuwde T@B wordt uitgebracht, is al vanaf augustus 2016 beschikbaar. Maar wel in beperkte oplage want het is een Limited Edition. Van de 320 RS worden er 99 stuks gebouwd, van de 400 L zullen er 55 exemplaren beschikbaar zijn. Die Cult Edition is overigens fraai afgewerkt met rood leer, dat de vintage look nog sterker benadrukt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel