De Waard Albatros kampeerweekend

De Waard albatros tent 2015

De nieuwe Albatros 2015 van De Waard

ST. MAARTENSZEE – De Albatros van De Waard Tenten bestaat dit jaar maar liefst 55 jaar. Het eerste ontwerp van deze tent, van de hand van Machiel de Waard, is letterlijk op de achterkant van een sigarendoosje geschetst.

Inmiddels is de Albatros het bekendste en populairste model van De Waard geworden. Zo populair dat deze tent niet alleen een begrip is geworden maar ook een bijna iconische status onder de Nederlandse tentkampeerders heeft verworven. Maatgevend op het gebied van kwaliteit en stormvastheid, en een kenmerkende, karakteristieke vormgeving.

Ook de vierde generatie van de Albatros, die dit seizoen op de markt kwam en op de foto hierboven wordt getoond, past nog volledig bij dit concept. In de tijd dat de allereerste Albatros het levenslicht zag, was de familie de Waard ook eigenaar van camping de Lepelaar in St. Maartenszee. Vlak aan zee, in de volle wind, was dit een prachtige plek om de tenten in de praktijk te testen.

De Waard Albatros Kampeerweekend

Camping de Lepelaar

© Camping de Lepelaar

De Waard organiseert ter gelegenheid van de 55e verjaardag van de Albatros een kampeerweekend voor Albatros bezitters. Uiteraard op de camping waar de eerste Albatros tent aan de elementen van de natuur werd blootgesteld, camping De Lepelaar in St. Maartenszee.

Dit Albatros Kampeerweekend vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015. De overnachting van zaterdag 20 op zondag 21 juni wordt de kampeerders aangeboden door De Waard Tenten. Voor eventuele overige nachten in en rond dit weekend rekent camping de Lepelaar een sterk gereduceerde prijs van €8,- p.p.p.n. incl. toeristenbelasting.

Op zaterdagmiddag is er een wandeling over de camping, langs het natuurgebied ’t Zwanenwater richting de zee gepland. Afhankelijk van het weer kan men natuurlijk ook naar het strand om te zonnen of om op eigen gelegenheid een heerlijke wandeling te maken. Verder is er op zaterdagavond een borreluurtje met een hapje en een drankje.

Uiteraard zal De Waard Tenten van de gelegenheid gebruik maken om de nieuwe Albatros 2015 met de nieuwe varioluifel, windschermen en binnentent te presenteren.

Opgave voor dit weekend: stuur vóór 20 mei (vol = vol!) een e-mail met vermelding van de n.a.w. gegevens, het aantal nachten en met hoeveel personen men komt, naar info@dewaardtenten.nl of vul het formulier op de website in.

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel