Uitbreiding De Waard Papegaaiduiker

kampeerzaken.nlDe Papegaaiduiker van De Waard tenten, die inmiddels bewezen heeft een ideale 2-persoonstent te zijn, heeft nu ook een varioluifel als uitbreidingsmogelijkheid. Naast de ruime standaard luifel van dit model kan men de ruimte vóór de tent nog meer vergroten middels een speciale voor de Papegaaiduiker ontworpen varioluifel. Dit maakt de tent ook aantrekkelijker voor een gezin waarbij de kinderen in een apart tentje slapen.
 Het grote opzetgemak maakte deze tent al zeer geschikt om mee te trekken, met de varioluifel hoeft men geen concessies qua leefruimte meer te doen. Ook hier wordt de varioluifel aan de tent bevestigd in combinatie met 2 schermen. Het bestaande windscherm is nu vervangen door een deelbaar exemplaar.
Wanneer u al in het bezit bent van een scherm, dan wordt deze door middel van een rits in tweeën gedeeld. Vervolgens worden de beide delen aan iedere kant van de tent geplaatst, waarna de varioluifel kan worden aangeritst. Bij een totaal nieuwe aanschaf kiest u voor de combinatie van een varioluifel met een deelbaar windscherm.
kampeerzaken.nlDe voordelen van een varioluifel toegevoegd aan de reeds bestaande gemakken van een Papegaaiduiker maken deze tent tot uiterst veelzijdig vakantieverblijf.
Meer info op www.dewaardtenten.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel