De Waard Tenten verhuist medio volgend jaar naar Hattem

De Waard Tenten verhuist naar Hattem

De Waard Tenten verhuist medio volgend jaar naar Hattem

De Waard Tenten, dat al vele jaren in het Gelderse Heerde is gevestigd, gaat volgend jaar verhuizen naar het nabijgelegen Hattem.

Daar betreft De Waard Tenten een kavel van 5.840 m² op bedrijvenpark H2O langs de A50 en A28, vlakbij het geplande Van der Valk hotel. Ook het atelier van De Waard alsmede de zakelijke activiteiten zullen naar Hattem verhuizen.

De Waard Tenten is onderdeel van de Sunshine Group, waar ook de bekende merken Alpenkreuzer vouwwagens en Doréma voortenten deel van uitmaken. De Waard Tenten is bij de kampeerders bekend om de stormvaste tenten, die het bedrijf al sinds 1948 maakt. Maar De Waard is ook steeds actiever in het zakelijke segment. Voor die klanten maakt de Waard onder anderen luxe glamping tenten voor campings en speciale tenten voor festivals en evenementen.

Het atelier en De Waard Business zijn nu nog gevestigd in Roden. Er zullen in de nieuwe vestiging in Hattem zo’n 12 personen werkzaam zijn.

Belangrijke stap

Willem Wagenaar, General Manager van De Waard Tenten: “met de samenvoeging van de twee locaties zetten we wederom een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zien al enige tijd dat assortimenten elkaar meer en meer overlappen en het hebben van een gezamenlijke locatie zorgt vanzelfsprekend voor synergie en enorme efficiency, betere afstemming en vereenvoudiging van processen. Ook de bereikbaarheid en uitstraling van de nieuwe locatie past perfect bij De Waard. Vanuit de nieuwe vestiging willen we zowel de consument als de zakelijke markt onderdompelen in een totale kampeerbeleving. We verkopen tenslotte niet alleen tenten, maar ook emotie.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel