De Waard Tenten viert 75-jarig bestaan

75-jarig bestaan De Waard Tenten Door Weer en Wind

De Waard Tenten viert 75-jarig bestaan

Het is een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. De Waard Tenten, het iconische Nederlandse merk dat al decennia lang kampeerders voorziet van kwaliteit en comfort, viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Een gebeurtenis die het bedrijf aangrijpt om samen met haar trouwe klantenkring te vieren.

De Waard Tenten, opgericht in 1948 door Bernard de Waard, heeft zich door de jaren heen gevestigd als een betrouwbare partner voor kampeerders die waarde hechten aan duurzaamheid, kwaliteit en unieke ontwerpen. De tenten, gemaakt van zwaar katoen, zijn bestand tegen zware weersomstandigheden en kunnen vele jaren meegaan.

Een feest voor de kampeerder

Het jubileum wordt op 17 juni vanaf 11 uur gevierd met diverse outdooractiviteiten. Vanaf 14 uur ben je ook welkom om te proosten op deze bijzondere verjaardag. Het bedrijf trakteert op een hapje en een drankje en nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de festiviteiten.

Maar het blijft niet bij een feestdag. De Waard Tenten neemt je mee in haar 75-jarige geschiedenis met een 5-delige videoserie. In deze serie praten ze met Pieter de Waard, zoon van de oprichter en jarenlang directeur-eigenaar. Ze bespreken het geheim van het succes, laten zien hoe de tenten gemaakt worden, brengen een bezoek aan de fanclub, en praten je bij over de toekomstplannen van het bedrijf.

Unieke kans

Het 75-jarig bestaan is niet alleen een moment om terug te kijken op de rijke geschiedenis van het bedrijf, maar ook om vooruit te blikken. De Waard Tenten heeft altijd een sterke focus gehad op duurzaamheid en blijft streven naar het verbeteren van hun productieprocessen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Het bedrijf nodigt je uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag en samen te proosten op nog vele jaren van kampeerplezier. Ben jij erbij? Lees meer op de webpagina van het evenement ‘Door Weer en Wind’.

Dit evenement is een unieke kans om deel uit te maken van de viering van een bedrijf dat al 75 jaar lang kampeerders voorziet van kwaliteit en comfort. Een bedrijf dat niet alleen tenten maakt, maar ook herinneringen creëert. Want kamperen met een De Waard tent is meer dan alleen overnachten in de natuur, het is een ervaring die je deelt met een gemeenschap van gelijkgestemde kampeerliefhebbers.

Door Weer en Wind

Het evenement, genaamd ‘Door Weer en Wind’, vindt plaats op zaterdag 17 juni. De naam is niet alleen een knipoog naar de wind- en weersbestendigheid van de tenten, maar ook een symbool voor de vastberadenheid van het bedrijf. De Waard Tenten heeft in haar bestaan vele stormen doorstaan, maar is altijd blijven staan, net als haar tenten.

Een serie om naar uit te kijken

In de aanloop naar het evenement wordt er ook een 5-delige videoserie uitgebracht. Elke aflevering belicht een ander aspect van de rijke geschiedenis van De Waard Tenten. Van het ontstaan van het bedrijf, het geheim van het succes, de productie van de tenten, tot de gepassioneerde De Waard-kampeerders en de toekomstplannen van het bedrijf. De serie biedt een unieke inkijk in de wereld van De Waard Tenten en laat zien waarom dit merk zo geliefd is bij kampeerders.

Speciale jubileumtas

Ter ere van het jubileum heeft De Waard Tenten iets unieks gemaakt: een speciale 75 jaar editie De Waard tas. Deze tas symboliseert de kwaliteit en duurzaamheid die het merk al 75 jaar kenmerken. Het is een tastbare herinnering aan dit bijzondere jubileum en een eerbetoon aan de jarenlange toewijding van het bedrijf aan het creëren van de beste kampeerervaring.

Een blik op de toekomst van De Waard Tenten

Tijdens dit evenement wordt er niet alleen teruggeblikt op de rijke historie van het bedrijf, maar wordt er ook vooruitgekeken. Met de blik op de toekomst gericht, blijft De Waard Tenten innoveren en streven naar duurzaamheid en kwaliteit. Het is daarom een dag om te vieren, te herinneren en te dromen over wat de toekomst nog in petto heeft.

Daarom nodigt De Waard Tenten alle geïnteresseerden uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent, of pas net de wereld van het kamperen ontdekt, iedereen is welkom om samen het 75-jarig bestaan van De Waard Tenten te vieren, een bedrijf dat door weer en wind blijft gaan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel