De Waard presenteert Vergrote Zilvermeeuw ++

De Waard Vergrote Zilvermeeuw ++

Vernieuwde, nog grotere Vergrote Zilvermeeuw van De Waard

ZOETERMEER – De Albatros en de Vergrote Zilvermeeuw behoren al jaren tot de populairste modellen van De Waard Tenten.

Met name de grotere families kiezen vaak voor de Vergrote Zilvermeeuw vanwege de riante afmetingen. Die grote gezinnen kunnen nu nog beter uit de voeten, De Waard introduceert namelijk een grotere uitvoering van deze tent, de Vergrote Albatros ++.

Groter en flexibeler

Net als het origineel biedt ook de ++ versie van de Vergrote Zilvermeeuw 3 slaapcabines met daarvoor een behoorlijke leefruimte én een luifel. Maar de Vergrote Zilvermeeuw ++ is door De Waard Tenten niet alleen voorzien van een moderne snit, het aantal scheerlijnen is ten opzichte van de oude Vergrote Zilvermeeuw met 25% afgenomen, toch is deze tent net zo stormvast als de oudere versie. De ingangshoogte is bovendien gegroeid naar 215 cm, de nokhoogte zelfs naar 260 cm. Doordat de binnentent voortaan uit 3 afzonderlijke delen is samengesteld, is het  ophangen daarvan niet alleen veel eenvoudiger, het maakt de indeling van de tent ook een stuk flexibeler. De zijschermen van de tent kunnen optioneel worden voorzien van ramen.

Luifel

De Varioluifel is zo ontwikkeld dat je de tent daarmee volledig af kunt sluiten. De Waard heeft dit middels een tweede rits mogelijk gemaakt. De luifel heeft een afneembare slikrand die eerst aan de luifel wordt bevestigd om vervolgens de luifel en slikrand met haringen in de grond vast te zetten. Er kan in gesloten toestand aan beide kanten een beschutte ingang worden gerealiseerd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel