De Wit ook met accessoires op beurs

kampeerzaken.nlDe Wit Camping Sport uit Schijndel staat al sinds jaar en dag op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De laatste jaren stond De Wit daar voornamelijk met vouwwagens en vouwcampers van o.a. Pennine, Conway, Cabanon en Europa Camper.

 

Op veler verzoek gaat De Wit Camping Sport het getoonde assortiment op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs ingrijpend uitbreiden.


 

De Wit Camping Sport zal op de 300m² grote stand in hal 9 namelijk ook een groot en gevarieerd assortiment caravan-, camper- en kampeeraccessoires aanbieden, waaraan gerenommeerde leveranciers zoals Webasto, HPX, Dometic, Alecto en Waeco hun medewerking zullen verlenen.

 

Het getoonde assortiment zal bestaan uit bekende, vernieuwde en nieuwe artikelen zoals pompen, dakluiken, koelboxen en elektra, ook een groot gedeelte van het AL-KO programma is aanwezig. Beursbezoekers hebben op de stand van De Wit alle gelegenheid om zich uitgebreid te laten informeren over de getoonde producten en kunnen ze desgewenst ook direct aanschaffen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel