De Yukon Shelter van Robens combineert traditie met moderne technologie

Robens Yukon Shelter tent

De Yukon Shelter van Robens combineert traditie met moderne technologie

Retro is weer helemaal in, ook bij tenten. Omdat kamperen van alle tijden is, we deden het immers ook al duizenden jaren geleden, zijn er prachtige voorbeelden uit vervlogen tijden.

De Deense tentenmaker Robens introduceert met de Yukon Shelter een tent in retro-look die is geïnspireerd op de houten schuilplaatsen die men vroeger in Scandinavië gebruikte.

Ondanks dat ouderwetse uiterlijk hebben de tenten uit de Robens Outbak-serie – en dus ook de Yukon Shelter – dezelfde eigenschappen als een moderne tent. Dankzij het ‘HydroTex Polycotton’ zijn de tenten uit de Outback-familie van Robens perfect voor de kampeerliefhebber, maar is natuurlijk ook perfect voor diegenen die een lifestyle statement maken.

Met de Yukon Shelter bouwt Robens de Outback-serie verder uit met een tent met de aantrekkingskracht van de eenvoudige houten schuilplaatsen die vroeger veel worden gebruikt om het Scandinavische platteland te verkennen. En zo biedt ook de nieuwe Yukon Shelter onderdak voor iedereen die zich tegen de elementen wil beschermen.

Robens Yukon Shelter tentDe ruim 17 kilo wegende tent biedt slaapruimte voor vier personen. Doordat de opening en de luifel van de tent zich aan de lange zijde bevindt, heeft hij niet alleen een heel royale instap maar biedt hij daar ook alle ruimte om beschut tegen de zon en regen te zitten en te koken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel