Drie nieuwe De Waard tenten!

kampeerzaken.nlDe Waard heeft tijdens het jaarlijkse De Waard Nazomerfestival, dat dit jaar van 9 t/m 11 september werd georganiseerd op de fraai gelegen camping De Hertshoorn te Garderen, flink uitgepakt.
Naast de talrijke evenementen en activiteiten heeft De Waard Tenten daar maar liefst drie nieuwe tentmodellen geïntroduceerd, namelijk een boogtent en twee noktenten: de Kieviet, de Stormmeeuw en de Patrijs.
 
kampeerzaken.nlDe Kieviet
Met de diepe, scherp gesneden luifel heeft de nieuwe Kieviet meteen aansluiting bij de klassieke De Waard modellen. De Waard wil met dit model tegemoet komen aan kampeerders die graag willen besparen op pakvolume en gewicht, maar die aan comfort geen concessie willen doen.
De tent biedt ruime stahoogte, maar laat zich handzaam verpakken.
Het opzetten van de tent is dankzij het lage gewicht snel en eenvoudig. Vooral voor trekkers die tijdens de kampeervakantie nog eens een andere stek opzoeken zijn deze eigenschappen bijzonder waardevol.
De prachtige, diepe luifel kan nog worden verlengd met een aanritsbare zonneluifel. In verband met de eigenschappen van het lichtere doek, wordt de Kieviet alleen aangeboden met een binnentent.
Deze grotere lichtgewicht katoenen tent heeft alles wat de traditionele De Waard tent al heeft, maar in een aanmerkelijk handzamere uitvoering.
kampeerzaken.nlDe Stormmeeuw
De nieuwe grote familietent binnen de collectie van De Waard. Vooral langere mensen hebben in deze tent veel meer ruimte.
De fraaie boogvormige luifel zorgt ervoor dat de wanden van zowel de luifel als de woonruimte wat steiler oplopen. Bovendien bereikt de ingang een grootste hoogte van 215 cm.
Er zijn geen luifelstokken nodig, waardoor de ruimte voor de tent nog bruikbaarder wordt. De Stormmeeuw kan worden voorzien van een Varioluifel, of van een Dichte luifel waarmee de hele voorzijde af te sluiten is.
De Patrijs
Een tweede nieuwe boogtent. Kleiner dan de Stormmeeuw, maar ook hier veel ruimte voor de tent door de stokkenvrije ingang. De ingangshoogte van 205 cm. maakt de tent zeer geschikt voor langere kampeerders.
Dankzij de boogvormige luifel lopen de wanden voorin wat steiler op.
De praktische ruimte onder de luifel kan met een Varioluifel of Dichte luifel worden vergroot. Ook bij gebruik van een binnentent is de ruimte in het slaapgedeelte van de tent royaal geschikt voor twee personen.
kampeerzaken.nlAlle nieuwe modellen zijn binnenkort te zien in de showrooms van De Waard Tenten in Uden, Schagerbrug, Heerde en Roden.
Meer info: www.dewaardtenten.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel