Nieuwe dealer voor Chateau en HomeStar in Noord-Brabant

kampeerzaken.nlMet ingang van het nieuwe seizoen is Caravan Centrum Cromvoirt te Cromvoirt dealer van Chateau en HomeStar.

 

Caravan Centrum Cromvoirt beschikt over een ruime en fraaie showroom, waar straks naast Chateau en HomeStar caravans uit seizoen 2010 bovendien diverse nieuwe en gebruikte Kip caravans worden getoond.


 

Caravan Centrum Cromvoirt  beschikt verder over een Caravan Techno Center, waar vakkundige mensen aan uw veiligheid en comfort werken en Bovag onderhoudsbeurten, remmentesten en schade-reparaties na afspraak snel en accuraat uitvoeren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het monteren van technische accessoires zoals bijvoorbeeld movers, schotelsystemen en fietsendragers.

 

Kip Nederland is ervan overtuigd dat de klantbenadering van de directie en de medewerkers van Caravan Centrum Cromvoirt zeer goed bij de Chateau en HomeStar filosofie past en dat haar klanten in deze regio bij een kwalitatief hoogwaardige dealer terecht kunnen’. Aldus Louw Schots, Algemeen Directeur van Kip Nederland.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel