DealerRepair-specialisten worden collectief lid van BOVAG

DealerRepair-specialisten worden collectief lid van BOVAG

DealerRepair-specialisten worden collectief lid van BOVAG

De afdeling Schadeherstelbedrijven van BOVAG is sinds begin dit jaar uitgebreid met maar liefst 35 specialisten op het gebied van caravan- en camperschadeherstel.

Deze afdeling van BOVAG mocht namelijk het collectief van DealerRepair verwelkomen. Daarmee zijn alle 35 vestigingen DealerRepair – het netwerk van caravan- en camperdealers – toegetreden tot BOVAG.

Merkdealers die gespecialiseerd schadeherstel uitvoeren

DealerRepair bestaat uit merkdealers die gespecialiseerd schadeherstel uitvoeren volgens de nieuwste technieken. De aangesloten bedrijven hebben nauwe banden met de fabrieken waardoor ze gebruik kunnen maken van originele merkonderdelen. Ook wordt het personeel regelmatig bijgeschoold door fabrikanten en leveranciers.

‘Kwaliteit hoog in het vaandel’

Secretaris Hans Louwers van DealerRepair: “Ons netwerk bestaat louter uit merkdealers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en uit ondernemers en werknemers die ook echt passie hebben voor caravans en campers. We streven dezelfde normen na als BOVAG en de keuze voor een collectief lidmaatschap van BOVAG was dan ook logisch.”

Naar nog hoger niveau

Door deze uitbreiding is de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven per 1 januari 2020 uitgebreid tot ruim 70 leden. Die bedrijven hebben zich niet zomaar aangesloten bij de brancheorganisatie. BOVAG heeft een norm vastgesteld om de kwaliteit van caravan- en camperschadeherstel te waarborgen. Deze wordt gedragen door de hele branche, dus zowel opdrachtgevers als herstelbedrijven. Deze norm geeft alle partijen helderheid en zekerheid over de kwaliteit én uniformiteit van de werkzaamheden.

‘Hoge kwaliteitsstandaard’

Branchemanager Frank Ruygrok heet de bij DealerRepair aangesloten bedrijven van harte welkom bij BOVAG: “De bedrijven die bij DealerRepair zijn aangesloten kennen wij al stuk voor stuk en we weten dus ook dat zij een zeer hoge kwaliteitsstandaard nastreven. Dit collectieve lidmaatschap tilt alle partijen naar een nog hoger niveau.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel