Meer dealerwijzigingen

kampeerzaken.nlOmdat er weer het nodige nieuws op dit gebied is, hebben we een nieuw lijstje met wijzigingen van dealerschappen samengesteld.

 

Zie ook ons eerdere artikel over een aantal wijzigingen qua dealerschappen.


 

 • Caravanbedrijf Duijndam wordt de nieuwe Adria kampeerauto dealer in Delft. Na ruim 40 jaar gespecialiseerd te zijn in tourcaravans breidt Duijndam haar assortiment nu uit met Adria kampeerauto’s. De naam DD (Duijndam Delft) Caravans zal gaan veranderen in DD Caravans & Campers.
  Het bedrijf neemt het Adria kampeerauto dealerschap over van Alpha Recreatie, waarvan eigenaar Simon Paalvast heeft besloten het wat rustiger aan te doen.
   
 • Camperville, het camperbedrijf dat sinds afgelopen voorjaar samen met ZiZo Campertechniek in Dordrecht onder één dak zit, is dealer van Carado campers geworden.
   
 • Stijkel Campers in Harderwijk is dealer geworden van Carthago kampeerauto’s. Dit merk uit het hogere prijssegment sluit prima aan bij het huidige dealerschap van Adria kampeerauto’s en de filosofie van het bedrijf.
   
 • Erica Recreatie in Zeist is met ingang van heden dealer van Bürstner caravans geworden. De dealerschappen van Erica Recreatie zijn nu als volgt: caravans van Bürstner, Caravelair, Dethleffs en Hymer/Eriba, vouwwagens van Aart kok, Combi-Camp, Trigano en Camp-let.
   
 • Meerbeek Caravans & Campers verkoopt naast de campers van Bürstner en TEC nu campers van LMC. Uiteraard zijn de eerste 2012 modellen al in de showroom van Meerbeek in Doetinchem te bewonderen.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel