Deba en Camperfixx leveren zelfbouwset voor buscamper

Camperfixx zelfbouwset

Met Camperfixx en Deba kun je zelf een camper ombouwen

LEEUWARDEN – Vanaf februari 2014 kun je zelf een Fiat Ducato, Citroen Jumper of Peugeot Boxer ombouwen tot buscamper. Camperfixx levert de zelfbouwset voor de buscamper. Deba verzorgt eventueel de inbouw en de bus.

Deba en Camperfixx hebben de handen ineen geslagen. Dat betekent dat de klant een eigen buscamper helemaal zelf kan inrichten met het zelfbouwset van Camperfixx. “Wij leveren bouwpakketten voor camperkasten en camperkeukens en toebehoren voor verschillende merken en typen bestelwagens en nu dus ook voor de Ducato, Jumper en Boxer”,  aldus Anno Huidekoper van Camperfixx. “Het interieur van de Fiat Ducato, de Citroen Jumper en de Peugeot Boxer zijn nagenoeg identiek”, aldus Huidekoper. “Het zijn brede bestelwagens waarin dwarsslapen mogelijk is. Dat heeft grote voordelen voor de binnenruimte en je hoeft niet steeds je bed op te maken, voordat je gaat slapen. Omdat we graag werken met natuurlijke materialen hebben we voor het sterke en mooie berkenmultiplex gekozen.  Daarmee krijgt het interieur  een warme en eigentijdse uitstraling.”

Inbouwservice zelfbouwset door Deba

“Het camperinterieur van Camperfixx is een betaalbare manier om een camper om te bouwen.”, aldus Huidekoper. “Maar wie geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan met het inbouwpakket kan terecht bij Deba, een camperservicebedrijf met vier vestigingen, onder andere in Etten-Leur. Zij bouwen het interieur op verzoek alsnog in. Deba kan niet alleen helpen bij het inbouwen. Zij isoleren de bus en verder is plaatsing van een koelkast en verwarming door Deba mogelijk. Deba kan zelfs de bus leveren. Het voordeel daarvan is dat de bus, nieuw of gebruikt, onder garantie valt.”

Primeur

Het Camperfixx doe-het-zelfpakket voor de Fiat Ducato, Citroen Jumper of Peugeot Boxer gaat in première op de Caravan & Camper Beurs in Gorinchem.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel