Decathlon opent nog 3 winkels in Nederland

Decathlon sign

Decathlon breidt uit in Nederland

AMSTERDAM – Het zat er al een tijdje aan te komen, dat Decathlon haar vleugels verder uit zou gaan slaan in Nederland. Na een wat voorzichtige start met vestigingen in Amsterdam en Kerkrade kwam er van deze bijzonder ambitieuze (buiten)sportketen een tijdje geleden al een vestiging in Best bij Eindhoven bij. Ook kunnen alle artikelen sinds kort ook via de webshop worden besteld.

Het netwerk van Decathlon in Nederland wordt de komende tijd toch een stuk sneller uitgebreid middels de opening van een aantal Decathlon vestigingen in het noorden en oosten van Nederland. Het Franse bedrijf, dat de Nederlandse kampeerders zullen kennen vanwege de razend populaire 2-Seconds uitwerptentjes van Quechua waarmee de markt voor bijzet- en festivaltenten behoorlijk overhoop werd gegooid, gaat hiermee een zeer serieuze speler in de Nederlandse kampeer- en buitensportbranche worden.

Decathlon gaat komend najaar vestigingen in Leeuwarden en Apeldoorn openen. In Apeldoorn opent Decathlon in november een winkel van 3500 m² vlak bij Omnisport in het nieuwe grootschalige winkelcentrum De Voorwaarts. De winkel aan de Centrale in Leeuwarden krijgt een vloeroppervlakte van 2700 m².

rijnhalVele malen groter wordt de vestiging in Arnhem, waar het bedrijf de Rijnhal heeft gekocht en daar een winkel van maar liefst 11.000 m² wil realiseren.

Dit zal nog wel even gaan duren, de procedure met betrekking tot het bestemmingsplan is namelijk nog niet afgerond.

Like dit artikel
Tweet dit artikel