Perfecte nachtrust met drukverlagende oplegmatrassen

kampeerzaken.nlMet DEFA Dream drukverlagende visco elastische oplegmatrassen kun je het slaapcomfort van de caravan of camper aanzienlijk verbeteren. De zitbanken in caravans en campers zijn over het algemeen vrij hard, goed om op te zitten maar minder comfortabel om op te slapen. Defa Europe biedt nu drukverlagende ergonomische traagschuim oplegmatrassen in diktes van 3,5 en 7 centimeter.
 Defa Dream oplegmatrassen zijn speciaal ontwikkeld voor de goede nachtrust, ook tijdens de vakantie. Behalve de hardheid elimineert een goed oplegmatras ook eventuele naden en knopen van de bestaande (zit)kussens. Tevens wordt het lichaam bij gebruik van traagschuim precies ondersteund op die plekken waar dat nodig is, waardoor een hinderlijke druk wordt voorkomen op uitstekende delen van het lichaam. Het materiaal reageert snel op de lichaamstemperatuur voor nog meer comfort.
De Defa Dream oplegmatrassen zijn vervaardigd van drukverlagend visco traagschuim, ook wel NASA-matras genoemd. Traagschuim is namelijk oorspronkelijk is ontwikkeld voor gebruik in de ruimtevaart.
De Defa Dream oplegmatrassen zijn verkrijgbaar in de standaardmaten 70 x 200, 90 x 200 cm en 140 x 200 cm in de diktes 3,5 en 7 cm. Daarnaast kan Defa op verzoek oplegmatrassen fabriceren in iedere gewenste maatvoering. De matrassen zijn opgerold verpakt in een handige draagtas met ritssluiting en koordsluiting. Buiten de vakantie zijn de oplegmatrassen natuurlijk ook thuis te gebruiken.
Ook kussens
De Defa Dream visco elastische slaapkussens zijn anatomisch gevormd en zorgen voor een drukverlagende en stabiele ondersteuning van het hoofd en de nekwervels. De Defa visco elastische slaapkussens reageren op lichaamstemperatuur waardoor het de exacte ligvorm van hoofd en nek aanneemt. Dit resulteert in een uiterst comfortabele en rustgevende ligging.
De adviesverkoopprijs van het Defa Dream oplegmatras matras is vanaf EUR 79,95. De adviesprijs van het Defa slaapkussen is vanaf EUR 39,95.
De Defa Dream Oplegmatrassen en slaapkussens zijn verkrijgbaar bij veel kampeerauto- en caravanbedrijven en in de medische vakhandel.
Zie ook www.defa.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel