Defa gaat verder met Umefa en Dukdalf

Umefa, Defa en Dukdalf distributiecentrum

Defa gaat verder met Umefa en Dukdalf

Het Nederlandse merk Defa, dat allerhande toebehoren voor op de camping maakt en een aantal jaren geleden door Doréma was overgenomen, gaat met ingang van 1 maart samen verder met Umefa.

Defa wil de Europese markt veroveren en verlaat daarom de Doréma groep. Met ingang van 1 maart aanstaande gaat het bedrijf verder als Defa Europe BV.

Defa werkt inmiddels al samen met Umefa. De Europese dealernetwerken van Defa, Umefa en Dukdalf zijn samengevoegd. Ook is er een nieuw gezamenlijk distributiecentrum gebouwd van waaruit het Europese dealernetwerk nog beter kan worden bediend.

Umefa in Leusden is producent van tentstokken en tentharingen, die veelal onder de merknaam Campking worden verkocht. In de fabriek van Umefa in Leusden worden ieder jaar meer dan 10 miljoen tentharingen gemaakt. Daarnaast is Umefa ook licentiehouder van de Dukdalf, één van de grootste Nederlandse merken van campingmeubelen. Samen met Defa ontstaat er dus een behoorlijk breed programma met niet alleen tentharingen, tentstokken en campingmeubelen maar ook campingmatrassen en antidiefstalsloten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel