Zomers actiemodel van Delta caravans

kampeerzaken.nlHet nieuwe actiemodel van Delta, de Summerliner 4700 EB, staat sinds eind januari a.s. bij de Nederlandse dealers in de showroom. Het merk kiest bij dit model, dat in een gelimiteerde serie op de markt komt, voor een zeer rijke uitrusting met een uitzonderlijk concurrerende prijs.
Als belangrijkste noviteit voor Delta zien we verder een praktisch combi-bed waarmee de keuze om te slapen in een éénpersoons of in een tweepersoonsbed met een eenvoudige handeling snel kan worden gemaakt
 Hiermee haakt Delta in op de steeds groter wordende vraag bij het koperspubliek naar flexibele oplossingen die aansluiten bij de persoonlijke situatie en voorkeuren.
Ringverwarming, veerkernmatras, TV-voorbereiding, warmwaterboiler, 70 liter koelkast,
3-pits gasstel met fraaie afdekplaat, dakluik (600×900), disselafdekking, side skirts, bagageluik en een sportieve dakreling zijn standaard en maken van deze Summerliner een zeer complete caravan. Het actievoordeel loopt daarbij op tot € 1620,- en zal naar verwachting voor een substantiële groep van kopers als een doorslaggevend argument worden gezien.
kampeerzaken.nl
kampeerzaken.nl
kampeerzaken.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel