Demodagen Karsten Travelstore in Paasweekend

Demodagen Karsten Travelstore

Karsten Travelstore trapt het kampeerseizoen 2014 af met de Demodagen

ZWAAG – Kampeeraccessoires, wandelschoenen, outdoor kleding en een speciale jubileumtent: je kunt ze komen bekijken op 18, 19 en 21 april 2014 tijdens de Demodagen. Daarmee trapt Karsten Travelstore in Zwaag (N-H.) het nieuwe kampeerseizoen af.

In het voorjaar is het tijd voor nieuwe kampeerspullen, vindt Karsten Travelstore. Welke kampeerspullen heb je nodig en welke zijn geschikt voor jouw kampeersituatie? Tijdens de Demodagen bij Karsten Travelstore kun je zelf ontdekken met welke gadgets je je uitrusting compleet maakt.

Zien, doen en beleven

Hoe zet je een tent op? Hoe pak je een rugtas in en hoe zet je koffie op de camping? Dat zijn de thema’s van de verschillende demonstraties. Welke slaapzak is het warmst en welke zaklamp geeft het meeste licht? Karsten Travelstore tovert de winkel om tot camping, maakt het donker of steenkoud, zodat je die zaklamp of slaapzak zelf kunt uitproberen.

Jubileumtent

Nog een reden voor een bezoek aan Zwaag: dit jaar bestaat Karsten Travelstore 40 jaar en om dat te vieren is de oppompbare Karsten Tent type 300 tijdelijk in een speciale kleurencombinatie verkrijgbaar: in staalgrijs tentdoek met donkerblauwe deuren, vleugels en tentdak. Deze jubileumtent is in beperkte oplage verkrijgbaar. Er zijn drie varianten op de Karsten 300: een verlengluifel zonder ramen, een verlengluifel met 1 raam en een verlengluifel met 2 ramen: eentje links en eentje rechts.

Informatie: Demodagen Karsten Travelstore 18-19-21 april 2014 (Eerste Paasdag gesloten)

Like dit artikel
Tweet dit artikel